Akp'lilerin böyle sorgulaması hayra alamet değil zira biz kendilerini 14 senedir sorgulamadan koşulsuz itaatleri ile tanıdık
Ay kıyamam , siz yazın, inanmak isteyenlerde inansın . Bizimde ev kredimizi eşim çekti ve kefil olarakta ben imzaladım. Bu bankaların çoğunun yaptığı bir uygulamadır.2- Bankacılık kanunlarına göre eşler konut kredisi çekerken birbirlerine kefil olamaz. Buna rağmen eşin Dilek Dündar hem arsanın ortağı hem de kredinin kefili nasıl oldu?
Yıllık geliri 300-400 bin olana mı 110 bin kredi verilirmiş3- MASAK raporuna göre aylık gelirin 18 bin lira. Bir banka sıradan vatandaştan aylık 110 bin lira kredi geri ödemesi için ortalama 300-400 bin lira gelir göstermesini ister. Sadece gazetecilik yaparak bu kadar parayı kazanan kaç meslektaşın var?
Yok parkoncum aylik geri odemesi 110 bin liraymis. Kredinin toplami 4 milyon.Ay kıyamam , siz yazın, inanmak isteyenlerde inansın . Bizimde ev kredimizi eşim çekti ve kefil olarakta ben imzaladım. Bu bankaların çoğunun yaptığı bir uygulamadır.
Yıllık geliri 300-400 bin olana mı 110 bin kredi verilirmişŞu haberi paylaşırken akla mantığa uyuyor mu diye de mi düşünmüyorsun evla
Kardeşim daha yeni 150 bin konut kredisi çekti, yıllık geliri de sadece 50 bin lira..
Can Dündar la alakalı bir hayranlığım yok, usulsüzlük durumunuda bilmem, ama şu iki maddenin uydurma olduğunu çoook iyi biliyorum yani
Yok parkoncum aylik geri odemesi 110 bin liraymis. Kredinin toplami 4 milyon.
Gerçi neyse ne benim icin o mühim değil. Aynaya bakmadan utanmadan bu haberi yapmislar
Tencere dibin kara seninki benden kara. Bakalim yolsuzluk konusunda hangisi daha uzaga iseyecek?
E yani Takvim bu. Fotosoklu mansetleriyle ünlü Takvim'den habercilik beklemek abesle istgaldir kuzumYahu bu ülke 20-30 bin Başbakan maaşıyla gemicikler, elmas madenleri, özel hastaneler alanlar gördü. Adamın geliri 18 binmiş de, nasıl bu kredi çıkarmışta.
Benim komşum 5-6 yıl önce sıfırdı, borçları falan vardı sonra dükkan açtı, çalıştı, çabaladı, Allah yürü ya kulum dedi açtığı dükkan satışa çıktı 4 trilyona ve aldı onu. Zaten ayda 12-13 bin mi ne kira ödüyordu.
Yani bu adamın illa birikimi vardır, her ay 18 bin kendi geliri artı eşinin geliri, eee kitap gelirleri var, film geliri oldu yani sanki adam asgari maaşla çalışan işçi gibi haber yapmışlar.
Benim bildigim artik esden habersiz kefil olunamiyorEşler birbirini kefil olarak gösteremez mi böyle kural mı var cidden
Benim bildigim artik esden habersiz kefil olunamiyor
Gecen aylarda arkadasim icin 20 bin cektim 3 kutus fazlasini istedim cıkkk vermediler kkb sorgulama var artik bordronu kafana gore yukseltemiyorsun yok oyle bir cumhuriyet o eskidendi.Artik cogu kurumlar birbiriyle baglantili.kkb de dusuksen gelirim 100bin tlde olsa verilmiyor bir cacikk
konut kredilerinde eslerin birbirine kefil olması degilde ortak gelir gosterebiliyorlar bildigim kadarıyla buda boyledir kefil diye cıkarmıslardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?