bu olay ; her gün işe geç geldigi için işten atılan birinin, ''beni işten başörtüm/dinim/mini etegim yüzünden attılar'' demesine benzer.
şapka kullanmadıgı için asılan hiç kimse yoktur, halkı isyana teşvik edip devlet memurlarını öldürenlerin asılması olayı vardır. isyancı çete üyelerinin idamları üzerinden ''dinimiz yüzünden çok magdur olduk'' edebiyatı yapanların yalanları sadece.
ondan sonra ''dinimize göre kanıtsız konuşmak, yalan söylemek şöyle kötü böyle kötü'' diye din tüccarlıkları yapar bazıları bi güzel
şapka kullanmadıgı için asılan hiç kimse yoktur,
ne var bunda? devrim yapıldı fark ettiysen ve din tüccarlarına karşı yapıldı bu devrim. bu tarz kara propagandalar gayet normal. burada şapkadan dolayı asmaktan kesmekten bahsediyoruz.
digeri de tutmuş donanma gemisi topa tuttu, insanları kahr-u perişan eyledi diyor, verdigi linkte kaynak namına hiçbir şey yokhani kaynaksız konuşmak dininizde kötü bir şeydi? gitmiş bir tane internet sitesinin linkini vermiş kaynak diye. düzgün bi kaynak ver de biz de ögrenelim dogrusunu ve yanlışa yanlış diyelim. sürekli kaynaksız konuşarak hem kendinle çelişiyorsun hem de dinine göre çok yanlış yapıyorsun.
ben din tüccarlarının suratına gerçekleri vurmayı severim. hobimdir hatta.
Eee vereyydin ya cevap:))
"Şapka İktisası Hakkındaki Kanuna muhalefetten binlerce vatandaş ağır hapse mahkum edilirken resmi tarihe göre 80 e yakın, gayri resmi tarihe göre binlerce insan idam edildi."
Hadi simdi ver cevap..
Not: Ne okudugunu anliyorsun, nede ne dediginden haberin var..Senin su sünnet icin ah vah cekip, 11 yasindaki kizlarin evlendirilmesine " olabilir" demende zaten dikkate alinmayacagini anlamistikda, simdi artik iyice anlasildi galiba..
Oradaki insanlarin dedigi gibi 12 yasinda yeni sünnet olmus bir cocuk musun nesin..
Hadi sen git sünnetle ilgili grev falan yap bence:)))) Malesef artik cevap yok sana, okudugunu bile anlamiyorsun bea cocugum..
inş canım ya
:))))
Yok anlamayacak ama yine yazinin o bölümü kopyalayayim:))
"Şapka İktisası Hakkındaki Kanuna muhalefetten binlerce vatandaş ağır hapse mahkum edilirken resmi tarihe göre 80 e yakın, gayri resmi tarihe göre binlerce insan idam edildi."
Resmi kayitlara gör 80 kisi asildi.
Resmi kayitlara göre 80 kisi anladinmi? Yani kesin olarak sapka takmadigi icin asilanlarin resmi kaydi 80 kisi:))
Yok hala anlamadinsa boyver cocugum..
Bu arada 11 yasinda cocugun evlendirilmesi konusunda ben mi zararli cikarim:))
Yok ben erkek degilim, sen herkesi kendin gibi zannedip zararli cikarsin diyorsun ama yok yani senin kafada kimse bu forumda..
Ayrica hadi cocugum by by ne olsa anlamiyorsun birde üstüne üstlük abuk sabuk seyleri savunuyorsun, 11 yas evliligiymis pehhhhhh
Su hala bak " ben dedim oldu, 11 yasindaki cocuk evlenebilir " diyen biriyle konusuyorum tutmusum ahahhahha tövbe estafurullah:)))
Yaw he he...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?