- Konu Sahibi Amine Busra
-
Öğünlerimi eklicem buraya takip edebilirsiniz :)Peki nasil bir diyet uyguladiniz bilgi verirmisiniz ögunleriniz nelerdi faydaniz cok olur inanin
Selam canim. Evet eski nickime döndüm alisamadim mavi bir liman olmayaMavi limanı aradım topik ve nick için hayırlı olsun eski nicke dönmüşsün
Afiyet olsun canim. Ben epeydir detoks yapamadim. Limon yok maydanoz yokSelam ,foto cekmeyi unutmusum. Sabah uyabinca detox hazirladim yarim bardak suyla yesil demledim birntutam maydanoz 1dilim yesil elma 1dilim kabugu soyulmus limon blender yapip ilik iciyorum 3.gunum. tadi kotu degil ama icmesi cook zor bogazina takikiyor puturler . 30 dk sonra kahvalti yaptim 2haslanmis yumurta 1dilim taze sogan minik minik dogradim bir tutam maydanoz karabiber pul biber tuz azcik yag ve limon siktim ekmeksiz 5i hiyerde form cayi ile yedim .
Aijoo daha iyi olduSelam canim. Evet eski nickime döndüm alisamadim mavi bir liman olmayabenim dalgama dayanamadi hırçın deniz mi olsaydim ne
Cnm bende cuma gunu gormustum pazar gunu pazardan eksiklerimi aldimda basladim . Naneli biseyler yap semde ama limonda sart gibiAfiyet olsun canim. Ben epeydir detoks yapamadim. Limon yok maydanoz yokhep birseyleri unutuyorum hergun birşey aliyorum. Nane almistim aslinda
Evet limon şart yaCnm bende cuma gunu gormustum pazar gunu pazardan eksiklerimi aldimda basladim . Naneli biseyler yap semde ama limonda sart gibi
Afiyet olsun. Bende henuz suyu arttiramadim yaSabah 3 dilim çok tahıllı ekmek 1 adet yumurtayla omlet dünden kalan sogan dometes salatası bide ev yapımı krem peynir yedim üzerine sürerek :)
Ara: mandalin
Öğle : 1 kase soğan çorbası
Patlıcam kebabı ( 3-4 kaşık)
2 kaşık burgur yedim
Çoban salatası (sirke zeytinyagı ile )
Su şimdiye kadar 1 lt
Şimdiden mandalin yedim
Snitzeli tost makinasinda yagli kagitla isitip yiyebilirsin. Ya da hepsini firinda kizartabilirsin. Kizartma yemicez diye birsey yok :) afiyet olsunOgle yemegi niyetine bi buyuk kase kisir bir bardak ayran. Hala aksam yemegim yok. Veee suan karar verdim evdekilere patates sinitzel kizartcam banada dundennkalan taze fasulye ile sebze corbasi bide salata yaparim yesillikli limonlu sirkeli
Yok canim ya canim istemedigi icin kendime yapmadimSnitzeli tost makinasinda yagli kagitla isitip yiyebilirsin. Ya da hepsini firinda kizartabilirsin. Kizartma yemicez diye birsey yok :) afiyet olsun
Ben diyette daha cok et ve tavuga düşkün oldumYok canim ya canim istemedigi icin kendime yapmadim
Canim hazir sinitzelden huylaniyorum yersemde yarim veya bi parca yiyorum icim almiyor. Yoksa suan karsimd atam biiiiiir etobur varBen diyette daha cok et ve tavuga düşkün oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?