- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
- Konu Sahibi Amine Busra
-
Can8m bendee yapiyorum guya biraz sallandim bu hafta ama pzt daha siki baslicamYeniden başlıyorum
14 ocak menüsü
Saat 10.40
2 dlm ekmekle tost(kaşar,hindi fume)
Salatalık
5 zeytin
Nescafe
13.45
1 kase mercimek çorbası
15.30
Türk kahvesi
2 kare şekersiz cikolata
18.50
1 tabak bulgurlu pirasa yemeği
1 tabak salata
1 bardak ayran
Saat 20.00
Yarim muz 3 badem
Su belirsiz
Gel sende yaz menüCan8m bendee yapiyorum guya biraz sallandim bu hafta ama pzt daha siki baslicam
Yazarim canim pzt startGel sende yaz menü
Genelde eklemiyorum. YalniZ çay içmeyi sevmiyorum. Birde bitki çayı da aç karna içince midemi bulandiriyor. Bazen toz tarçın eklerdim geçen seneBide mezuram kaybolmus yaa olcumde yapamadim. Bisey sorcam sen nescafeye ozel bisey ekliyormusun kahvaltida hep iciyorsun dikkatimi cekiyor
Anladim cm bemde kahvaltida yesil cay seviyorum.ara ogumd enescafe yaptiysam kakao ve tarcin ekliyorum bazende cok keyfim varsa hindistan cevizi yagiGenelde eklemiyorum. YalniZ çay içmeyi sevmiyorum. Birde bitki çayı da aç karna içince midemi bulandiriyor. Bazen toz tarçın eklerdim geçen sene
Türk kahvesine ekliyorum yagdan. Kakao ayri sutle yapiyorum balla tatlandiriyordum. Dur bugun yapayimAnladim cm bemde kahvaltida yesil cay seviyorum.ara ogumd enescafe yaptiysam kakao ve tarcin ekliyorum bazende cok keyfim varsa hindistan cevizi yagi
Evet turk kahvesinede guzel oluyor yagTürk kahvesine ekliyorum yagdan. Kakao ayri sutle yapiyorum balla tatlandiriyordum. Dur bugun yapayim
Afiyet olsun canim. Bende klasik kahvalti yaptim. Akşam toplu yazarımKahvaltida sucuklu yumurta 3 yesilnzeytin 1kibrit kutusu peybir kucuk dilimde kremoeynirli cokokrem surdum cay
Normal bazen fazla kaçırmak. Menun guzel olmus ben beğendim afiyet olsun. Tartildin mi? :)Slm cnm giremedim yine sabah 3zeytin 2dilim ekmege toat 2bardak cay 1parca peybir bir kac ceri domates yedim . Oglen 1kase mercimek corbasi ictim . Aksam 1kasik fasulye 1kasik bilgur pilavi azcik patates kizartmasi 3 tanede kofte yedim misafirim vardi yemege o yuzden biraz cok oldu
Sagol cnm tartildim olculdum bicildimNormal bazen fazla kaçırmak. Menun guzel olmus ben beğendim afiyet olsun. Tartildin mi? :)
Çok güzelllSagol cnm tartildim olculdum bicildim2 haftada 3kilo vermisim mutluyum
Afiyet olsun canim17 ocak menüsü
Sabah 8.30
Nescafe
1 dilim krem peynirli ekmek
11.00
1 probiyotik yoğurt
13.00
Yarim tabak makarna
15.45
Turk kahvesi 3 hurma 5 findik
19.00
1 kepce tarhana çorbası
Salata yogurt
Yarim tabak bezelye yemeği
Gunaydin canim. Sağolasın. Bu gece 4 te kalkinca, sabah 6 da kahvalti yaptimAfiyet olsun canim
2kucuk cocuklu ev halleriGunaydin canim. Sağolasın. Bu gece 4 te kalkinca, sabah 6 da kahvalti yaptim
Günü erken kapatmissin afiyet olsun. Ara öğün yapcak misin2kucuk cocuklu ev halleri. Canim kahvaltida haslanmis yumurta 1kibtit kutusu oeynir 3yesil 3siyah zeytin 1dikim ekmek 3kucuk domates yesil cay, ara ogun 1 tane findik kremali kurabiye oglen 1kase pirasa. Aksam 1kase yogurt corbasi 3 yemek kasigi fasulyeli bulgur pulavi 1kase yogurtlu kereviz salatasi.
Yok cmm aksm 7de yedik menuyu yazdim yani belli oldugu icinGünü erken kapatmissin afiyet olsun. Ara öğün yapcak misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?