Can boğazdan gelir değil, can diyetle gelir 🤩🍳 🍓🍒🍎🍉🥒🥦🥬🥕🍆🥑

Can8m bendee yapiyorum guya biraz sallandim bu hafta ama pzt daha siki baslicam

Bide mezuram kaybolmus yaa olcumde yapamadim. Bisey sorcam sen nescafeye ozel bisey ekliyormusun kahvaltida hep iciyorsun dikkatimi cekiyor

Bide mezuram kaybolmus yaa olcumde yapamadim. Bisey sorcam sen nescafeye ozel bisey ekliyormusun kahvaltida hep iciyorsun dikkatimi cekiyor
Genelde eklemiyorum. YalniZ çay içmeyi sevmiyorum. Birde bitki çayı da aç karna içince midemi bulandiriyor. Bazen toz tarçın eklerdim geçen sene

Genelde eklemiyorum. YalniZ çay içmeyi sevmiyorum. Birde bitki çayı da aç karna içince midemi bulandiriyor. Bazen toz tarçın eklerdim geçen sene
Anladim cm bemde kahvaltida yesil cay seviyorum.ara ogumd enescafe yaptiysam kakao ve tarcin ekliyorum bazende cok keyfim varsa hindistan cevizi yagi

Slm cnm giremedim yine sabah 3zeytin 2dilim ekmege toat 2bardak cay 1parca peybir bir kac ceri domates yedim . Oglen 1kase mercimek corbasi ictim . Aksam 1kasik fasulye 1kasik bilgur pilavi azcik patates kizartmasi 3 tanede kofte yedim misafirim vardi yemege o yuzden biraz cok oldu

Normal bazen fazla kaçırmak. Menun guzel olmus ben beğendim afiyet olsun. Tartildin mi? :)

17 ocak menüsü

Sabah 8.30
Nescafe
1 dilim krem peynirli ekmek

11.00
1 probiyotik yoğurt

13.00
Yarim tabak makarna

15.45
Turk kahvesi 3 hurma 5 findik

19.00
1 kepce tarhana çorbası
Salata yogurt
Yarim tabak bezelye yemeği

Gunaydin canim. Sağolasın. Bu gece 4 te kalkinca, sabah 6 da kahvalti yaptim
2kucuk cocuklu ev halleri . Canim kahvaltida haslanmis yumurta 1kibtit kutusu oeynir 3yesil 3siyah zeytin 1dikim ekmek 3kucuk domates yesil cay, ara ogun 1 tane findik kremali kurabiye oglen 1kase pirasa. Aksam 1kase yogurt corbasi 3 yemek kasigi fasulyeli bulgur pulavi 1kase yogurtlu kereviz salatasi.

Günü erken kapatmissin afiyet olsun. Ara öğün yapcak misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…