- Konu Sahibi Amine Busra
-
Haydi bakalım harikasınızMerhaba ben Büşra. Yaklaşık bir yil da 35 kg civarında kilo verdim. Hâla vermem gereken en az 10 kg var. Şuan 44 46 beden kiyafet giyebiliyorum.
Can boğazdan gelir deyip deyip yedik. Ama canımız biz yedikçe tehlikeye girdi. Can sağlıkla, diyetle gelir. Başlıyoruz
Hedefim 31 aralikta 65 kg olup 42 bedene düşmek.
TebriklerMerhaba ben Büşra. Yaklaşık bir yil da 35 kg civarında kilo verdim. Hâla vermem gereken en az 10 kg var. Şuan 44 46 beden kiyafet giyebiliyorum.
Can boğazdan gelir deyip deyip yedik. Ama canımız biz yedikçe tehlikeye girdi. Can sağlıkla, diyetle gelir. Başlıyoruz
Hedefim 31 aralikta 65 kg olup 42 bedene düşmek
Teşekkür ederimTebriklerçok iyi vermişsiniz Nasıl bir diyet uyguladınız paylaşırmışsınız lütfen
TeşekkürlerHaydi bakalım harikasınız
Baslarsan buralarda olucamHarikasın canimhayirli olsun arada ugrar seni takip ederim bu aralar tam diyet modunda degilim maleseff
Ara öğünler ve akşam yemeği.
Kendimi zor frenledigim bir gündü
İnşaallah akşam kendimi tutabilirim.
Not. Tavugu hasladim sonra tost makinasinda yagli kagit ile kizarttim. Başka yağ kullanmadim, kendi yağı.
Şuan iyiyim canim bakalim duruma gore ara öğün eklerim :)Aksam yemegin cok azdegil mi canim ? Ozellikle emzirirken 1dilim ekmek yada az bakliyat ekleseydin keske ins. Acikmazsin
Evet birlikte yapalim hadi :)Canim hayirli olsu cok sevindim ,bemde foto ayarim yazarim.destek olunca daha iyi motive oluyorum ben sorumlu hissediyorum
İnşallah çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım yeni sayfan inşallah yılbaşına kadar hedeflediğin kiloda ve bedende olacaksın
Peki nasil bir diyet uyguladiniz bilgi verirmisiniz ögunleriniz nelerdi faydaniz cok olur inaninMerhaba ben Büşra. Yaklaşık bir yil da 35 kg civarında kilo verdim. Hâla vermem gereken en az 10 kg var. Şuan 44 46 beden kiyafet giyebiliyorum.
Hedefim 31 aralikta 65 kg olup 42 bedene düşmek.
TeşekkürlerHayırlı olsun canım yeni topik in ve eski nik in
Çok azimli istikrarlısın buraya bir maaşalah bırakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?