• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Can acıtmayan ağda var mı :)

evet ben de aynı şeyi yazacağım. folyo ağda veya kalıp sir ağda deniyor. aynı mum gibi sert. ısıtınca yumuşuyor. ben bikini bölgesinde kullanıyorum ve acıtmıyor memnunum.

kızlar ya bikini bölgesine falan nasıl sürebiliyosunuz damlıyo heryere bu =)) yada koltukaltına mesela bezin üstüne mi sürsek öle yapıştırsak anlamadımki:16::27:

kızlar ya bikini bölgesine falan nasıl sürebiliyosunuz damlıyo heryere bu =)) yada koltukaltına mesela bezin üstüne mi sürsek öle yapıştırsak anlamadımki:16::27:

yok canım damlamıyor, sen çok ısıtmışsın herhalde; su gibi olmayacak. biraz kıvamlı olacak. sürünce ne çok kalın ne de çok ince bir tabaka olması lazım.

ben lazer epilasyon yaptırdım kesin çözüm tavsiye ederim hiç ağdayla boşuna uğraşmayın. hem kararıyor yaptığınız yerler. lazer öylemi valla bembeyz yapıyor heryeri

ben lazer epilasyon yaptırdım kesin çözüm tavsiye ederim hiç ağdayla boşuna uğraşmayın. hem kararıyor yaptığınız yerler. lazer öylemi valla bembeyz yapıyor heryeri

canım haklısın da, kendi adıma konuşayım, lazer yaptıracak param olsa ne uğraşırdım bu kadar, gider yaptırırdım zaten... daha öğrenciyim, kendi paramı kazamıyorum henüz, yakında işe başlarım diye düşünüyorum inş ama, yeterince masraf var zaten bir de lazer için aileme masraf yaptıramam. burda sir ağdayla-makineyle uğraşan kadınlar da lazer yaptırıp kökten kurtulmak isterdi yani.:ssz:

Son düzenleme:
kızlar dün ablam kaşını aldırcaktı bnde oturuyorum :D sonra kadın geldi bıyık falan yaptıracakmış ısıtıcı vardı konserve gbi bişi içinde sarı renkte ağda bezsiz kullanılanlardan galiba çünkü sürdü sonra çekti şimdi bunların kullandıkları kalıp sir ağda dedikleri mi oluyor :27:

kızlar dün ablam kaşını aldırcaktı bnde oturuyorum :D sonra kadın geldi bıyık falan yaptıracakmış ısıtıcı vardı konserve gbi bişi içinde sarı renkte ağda bezsiz kullanılanlardan galiba çünkü sürdü sonra çekti şimdi bunların kullandıkları kalıp sir ağda dedikleri mi oluyor :27:

evet mum gibi aynı. sürünce kuruyup sertleşiyor. ucundan elinle tutup çekiyorsun. kökten alıyor tüyleri, diğer sıvı sir ağda gibi cildi yakmıyor. benim bıyık bölgemi sıvı sir ağda yakıyor iz yapıyor...

Ben sesu kullanıyorum ilk başta biraz canım acıyor ama sonra alışıyorum. Tertemiz oluyor ve asla kararma olmadı şuan vücudumun herhangi bir yerinde. Memnunum sadece biraz bikini bölgem kabarıyor duştan sonra geçiyor. epilasyon yaptıracağım evlenince :) çünkü ağda yazın çekilmiyor cidden ağda sıcak vücut sıcak hava sıcak :(

Ben sesu kullanıyorum ilk başta biraz canım acıyor ama sonra alışıyorum. Tertemiz oluyor ve asla kararma olmadı şuan vücudumun herhangi bir yerinde. Memnunum sadece biraz bikini bölgem kabarıyor duştan sonra geçiyor. epilasyon yaptıracağım evlenince :) çünkü ağda yazın çekilmiyor cidden ağda sıcak vücut sıcak hava sıcak :(

kesinlikle katılıyorum yazın çekilmiyo ikiside sıcakkk bacaklarım yandı hepten brz önce yapıyım dedim de :D bıraktım bunalttı içimi pff :27:

kızlar yaa kalıp ağda kullanıyorum ama ısıtmada en çok sorunu yaşıyorum cezvede ısıtıyorum biparça çok yakıyo ya :D ya tam eriyo su gbi oluyo yada hemen donuyo kıvamı macun gbi olması lazım ama ben yapamıyorum ısıtıcı mı alsam napsam ya sıcaklığından duramıyorum acısını geçtim artık kalıp ağda kullananlar nasıl yapıyosunuz haşlanmadan :27:

kesinlikle katılıyorum yazın çekilmiyo ikiside sıcakkk bacaklarım yandı hepten brz önce yapıyım dedim de :D bıraktım bunalttı içimi pff :27:

hiç yarım bırakmadım ben sesu ılık ağda kullanıyorum çok ısıtmıyorum ama en kısa zamanda epilasyon yaptırmayı düşünüyorum

Back