• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Can acıtmayan ağda var mı :)

Ozge19o3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
662
13
118
Kızlar kuaförde hiç ağda falan yaptırmadım şimdiye kadar geçen gün ablam gitmiş yüz için ağda yaptılar hiç acımadı hissetmedim bile dedi merak ettim ne kullanıyorlarki bunlar evde de yapabilirmiyiz yardımcı olurmusunuz :26::27:

küçük bölge ve kısa tüyler olduğu için acıtmamıştır
öyle acıtmayan ağda maalesef yok ama ağdanın acısı da anlık bişey yahu abartacak durum yok :1:

öyle bir ağda olsaydı keşke :D ama bir arkadaşım ağda yapmadan emla isminde bir krem kullanıyomuş acıyı büyük ölçüde azalttığını söylemişti.

folyo ağdalar var yüz için hassas bölgeler için
bez kullanmadan çekiyosun sürdüğün yerde bi kaç saniye içinde donuyo
ağdayı hafif kaldırıp çekiyosun
diğer ağdalara nispeten deriye değil tüye tutunduğundan daha az acıttığı bi gerçek
muhtemelen ondan kullanmışlardır ablana:12:

teşekkür ederim kızlar ablam dediki ısıtıcı var dedi kavanoz varmış içinde ordan aldı sürdü dedi bez flanda kullanmamış direk çekmiş bnde size danışayım dedim teknoloji herşeyi buluyoda bunada bulsaydı ya :) ama gerçkten olsaydı keşke ozmn işimiz çok kolaylaşırdı..:1:

Son düzenleme:
kızlar ya şu kalıp ağdayı denedim de bikaçkez bacaklarımda iyi güzel ama vıcık vıcık oluyo ya ikidebir ısıt donup duruyo uğraştırıyo baya =) hazır ağda bantı kullansak nasıl olur aynı performansı gösterirmi napim sizce bari yapıştır çek :D sonuçta hertürlü acıyo malesef :(

Son düzenleme:
kızlar bişey daha sormak istiyorum bu limon+tuz karışımını deniyim diom bende ama ağdadan sonra yağını sürüyoruz ya limonlu karışımı ne zmn sürmem gerekir yardımcı olurmusunuz :26::27:

kızlar yaa nasıl hallediyosunuz bu ağda işini geçen gün kollarıma deniyim dedim kalıp ağda kullanmaya başladım ısıttım koluma süreyim dedim sıcaklığından zor durdum brz soğusun sonra süreyim dedim bukezde çabuk donuy ve hala çok sıcaktı napıcam bilmiyorum jilete dönmek zorunda kaldım koltukaltı için fln bukezde kökleri duruyo ztn kapkara görünüyo gittim hazır ağda bandı aldım marketten agis markası hassas ciltler yazıyodu dedim yüzümde deniyim acayip tahriş etti 2-3 gün leke gibi kaldı kıpkırmızı suratımı soydu kuaföre gitmeden evde halledebileceğim nasıl bi yöntem önerirsiniz :26::27:

ağda (makineyle alma da olabilir) yapmadan önce kullanılan, acı önleyici mendiller var. bra.n markasınınkini kullanıyorum ben. bana epilatör aletini alırken vermişlerdi. ıslak mendil gibi tek kullanımlık. bittikçe bra.n merkezlerinden alabilirsin canım.

ağda (makineyle alma da olabilir) yapmadan önce kullanılan, acı önleyici mendiller var. bra.n markasınınkini kullanıyorum ben. bana epilatör aletini alırken vermişlerdi. ıslak mendil gibi tek kullanımlık. bittikçe bra.n merkezlerinden alabilirsin canım.

evet bunu duymuştum ama nerden alınacagını bilmiyodum cnm fiyatını biliomusun peki mendillerin çok tşkler buarada..:16:

evet bunu duymuştum ama nerden alınacagını bilmiyodum cnm fiyatını biliomusun peki mendillerin çok tşkler buarada..:16:

bendekiler daha bitmediği için yenilerini almadım canım. bilmiyorum o yüzden fiyatını. 1 pakette 16 tane mendil var.

kızlar yaa nasıl hallediyosunuz bu ağda işini geçen gün kollarıma deniyim dedim kalıp ağda kullanmaya başladım ısıttım koluma süreyim dedim sıcaklığından zor durdum brz soğusun sonra süreyim dedim bukezde çabuk donuy ve hala çok sıcaktı napıcam bilmiyorum jilete dönmek zorunda kaldım koltukaltı için fln bukezde kökleri duruyo ztn kapkara görünüyo gittim hazır ağda bandı aldım marketten agis markası hassas ciltler yazıyodu dedim yüzümde deniyim acayip tahriş etti 2-3 gün leke gibi kaldı kıpkırmızı suratımı soydu kuaföre gitmeden evde halledebileceğim nasıl bi yöntem önerirsiniz :26::27:

$beyaz-eldiven_3.jpg bunları kullanabilirsin.

16 tl civarı sanırım. onlinealışveriş sitelerinde bulabilirsin. arama motorlarından aratırsan çıkar linkler.

16 tl civarı sanırım. online alışveriş sitelerinde bulabilirsin. arama motorlarından aratırsan çıkar linkler.

Benim bulunduğum ilde bra.n merkezi yok. O yüzden netten sipariş verebilirm veya tel.la. Netten araştır canım. Sizin ilde merkezi var mı diye de netten bakabilirsin.

Benim bulunduğum ilde bra.n merkezi yok. O yüzden netten sipariş verebilirm veya tel.la. Netten araştır canım. Sizin ilde merkezi var mı diye de netten bakabilirsin.

braun epilasyon mendili diye yazdım epilatör çıkarıyo ille kızlar tek mendil görmedim bi sakıncası yoksa site ismi verilebiliyosa yazabilirmisiniz bulan varsa yada yasaksa özelden msj atıverin ya lütfen =) tşkler şimdiden..:16:

folyo ağdalar var yüz için hassas bölgeler için
bez kullanmadan çekiyosun sürdüğün yerde bi kaç saniye içinde donuyo
ağdayı hafif kaldırıp çekiyosun
diğer ağdalara nispeten deriye değil tüye tutunduğundan daha az acıttığı bi gerçek
muhtemelen ondan kullanmışlardır ablana:12:

evet ben de aynı şeyi yazacağım. folyo ağda veya kalıp sir ağda deniyor. aynı mum gibi sert. ısıtınca yumuşuyor. ben bikini bölgesinde kullanıyorum ve acıtmıyor memnunum.

Back