- 16 Nisan 2011
- 662
- 13
- 118
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ağda (makineyle alma da olabilir) yapmadan önce kullanılan, acı önleyici mendiller var. bra.n markasınınkini kullanıyorum ben. bana epilatör aletini alırken vermişlerdi. ıslak mendil gibi tek kullanımlık. bittikçe bra.n merkezlerinden alabilirsin canım.
evet bunu duymuştum ama nerden alınacagını bilmiyodum cnm fiyatını biliomusun peki mendillerin çok tşkler buarada..
bendekiler daha bitmediği için yenilerini almadım canım. bilmiyorum o yüzden fiyatını. 1 pakette 16 tane mendil var.
kızlar yaa nasıl hallediyosunuz bu ağda işini geçen gün kollarıma deniyim dedim kalıp ağda kullanmaya başladım ısıttım koluma süreyim dedim sıcaklığından zor durdum brz soğusun sonra süreyim dedim bukezde çabuk donuy ve hala çok sıcaktı napıcam bilmiyorum jilete dönmek zorunda kaldım koltukaltı için fln bukezde kökleri duruyo ztn kapkara görünüyo gittim hazır ağda bandı aldım marketten agis markası hassas ciltler yazıyodu dedim yüzümde deniyim acayip tahriş etti 2-3 gün leke gibi kaldı kıpkırmızı suratımı soydu kuaföre gitmeden evde halledebileceğim nasıl bi yöntem önerirsiniz :26:
evet bunu duymuştum ama nerden alınacagını bilmiyodum cnm fiyatını biliomusun peki mendillerin çok tşkler buarada..
16 tl civarı sanırım. online alışveriş sitelerinde bulabilirsin. arama motorlarından aratırsan çıkar linkler.
Benim bulunduğum ilde bra.n merkezi yok. O yüzden netten sipariş verebilirm veya tel.la. Netten araştır canım. Sizin ilde merkezi var mı diye de netten bakabilirsin.
folyo ağdalar var yüz için hassas bölgeler için
bez kullanmadan çekiyosun sürdüğün yerde bi kaç saniye içinde donuyo
ağdayı hafif kaldırıp çekiyosun
diğer ağdalara nispeten deriye değil tüye tutunduğundan daha az acıttığı bi gerçek
muhtemelen ondan kullanmışlardır ablana