- 20 Ağustos 2021
- 1.806
- 700
-
- Konu Sahibi melisaamelisaa
Orda ne tuttu maaliyet?Merhaba ben geçen yıl heyet raporlu yaptırdım 5.000 TL falan tuttu ilaçlar içinde iki tane 3. Gün embriyo transferi yapıldı sonuç olumsuz oldu …Heyet raporu altı ay sürdü git gel bitmedi ama şimdiki aklım olsa asla gitmezdim …Şuan bahçeci de tedavi görüyorum yarın yada cuma günü transferim olacak
Aklınız varsa orda tedaviye başlayıp sürünmeyin bugün git yarın gelle tam sekiz ay çöp oldu sonuç ise yumurta bile büyümediKızlar Başakşehir Çam Sakura Hastanesinde tüp bebek yaptıranlar memnun musunuz . Süreç nasıl ilerliyor. Sizden ne evraklar isteniyor ve kaç ay içinde tüp bebek transferi gerçekleşiyor acaba.
Özelde tüp bebeğe pek güçümüz yetmeyecek gibi artık. Üç tüp bebek yapmıştım çünkü özelde.
Çam sakırada toplamda maliyet ne oldu ?
Yaaa çok geçmiş olsunAklınız varsa orda tedaviye başlayıp sürünmeyin bugün git yarın gelle tam sekiz ay çöp oldu sonuç ise yumurta bile büyümedi
Merhaba ben devlet hastanesi cam sakuraya gitmeden bahcecıde Fulya da tadavı oldum olumsuz smdı cam sakuraya gıdıyorum tup bebeğe baslıycaklar işteKızlar Başakşehir Çam Sakura Hastanesinde tüp bebek yaptıranlar memnun musunuz . Süreç nasıl ilerliyor. Sizden ne evraklar isteniyor ve kaç ay içinde tüp bebek transferi gerçekleşiyor acaba.
Özelde tüp bebeğe pek güçümüz yetmeyecek gibi artık. Üç tüp bebek yapmıştım çünkü özelde.
Çam sakırada toplamda maliyet ne oldu ?
Bende cansakuraya gidiyorum benden hag ve histereskopi istediler bakmak için. Sizde de yaptılar mı çok korkuyorumMerhaba ben devlet hastanesi cam sakuraya gitmeden bahcecıde Fulya da tadavı oldum olumsuz smdı cam sakuraya gıdıyorum tup bebeğe baslıycaklar işte
Sekiz ayı çöp olan bir ben değilmişim yumurta toplama işlemim dört gün önce yapıldı dört yumurtam olduğu söylenip işlemden sonra zaten bir yumurtan vardı denildi sonuç olumsuz. Ameliyathanede yaşattıkları travmalarda cabası saat şuan 04.05 ve o günden sonra uyku problemi yaşamaya başladım herkese hayırlı süreçler diliyorumAklınız varsa orda tedaviye başlayıp sürünmeyin bugün git yarın gelle tam sekiz ay çöp oldu sonuç ise yumurta bile büyümedi
Gerçekten çok doğru 2021 de aşılama yaptırdık muzaffer bey denilen doktorda ameliyathanede daha aşılamayı yaparken “ bu hasta zor bu şekilde embriyo transferinde de bunu kullanıcaksınız”diyerek diğer doktorlara bişeyler anlattı yani orada bende duyuyorum herşeyi aşılamanın tutmayacağını tüp bebek için geldiğimde embriyo transferi yapılacağını söylemiş oldu ve beni orada bitirdi psikolojinizi bozmak istiyorsanız gidinSekiz ayı çöp olan bir ben değilmişim yumurta toplama işlemim dört gün önce yapıldı dört yumurtam olduğu söylenip işlemden sonra zaten bir yumurtan vardı denildi sonuç olumsuz. Ameliyathanede yaşattıkları travmalarda cabası saat şuan 04.05 ve o günden sonra uyku problemi yaşamaya başladım herkese hayırlı süreçler diliyorum
Fulya da kimdi doktorunuz memnun kalmadınız mıMerhaba ben devlet hastanesi cam sakuraya gitmeden bahcecıde Fulya da tadavı oldum olumsuz smdı cam sakuraya gıdıyorum tup bebeğe baslıycaklar işte
BenKızlar çam sakuraya devam eden var mı ?