• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çamsakızı???

sevqi_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
6
0
86
Sivas
merhaba kızlar. size bi sorum olacak. bugün çamsakızı ağda aldım. ilk defa ağda yapıcam. ama kullanma talimatını pek anlamadım. yardımcı olurmusunuz? açıklayıcı bi şekilde anlatırsanız sevinirim.....:bbo: :kedi:

su kaynat ocakta canım.ağdayı kabıyla birlikte bu sıcak suyun içine koy.yeterince eridiğinde 2 parmağını sok ve istediğin kadar ağda al.tabi elin yanacak biraz.buna katlanacaksın.klimalı odada ya da vantilatörün karşısında yapmalısın ağdayı.yoksa erir her yerine yapışır.şimdi ağdayı eline aldın.iki parmağın arasında duruyor.parmaklarını açıp kapayarak ağdayı sündür,aç kapa aç kapa parmaklarını ağda zaten sarıdan beyaza doğru bi renk alıyor.yeterli kıvama geldiğinde de bacaklarına yapıştırıp çek.umarım anlatabilmişimdir.belki daha pratik yöntemler vardır ama ben böyle yapıyordum.anlamadığın yer varsa sorabilirsin.sevgiler a.s.

bu arada canım sıcak suyun içine koyacaksın ya ağdayı.çeşmeden doldurayım da kolaya kaçayım deme. :) çünkü o su ağdayı eritemiyor.ağdayı eritmek için 100 derece sıcaklık lazım.bunu da ancak kaynatılmış suda eritebiliriz.

yaa çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun:teytey: eğer yapamazsam sesu yu deniycem çok teşekkür ederim zemuszemus

ilk defa ağda yapacaksan..
bezle yapılan ağdaları deneseydin daha kolay olurdu..

yaa bilmiyorumki çok kararsız kaldım. aslında bi ara öle düşündüm ama almış bulundum bi kere. bn bi deniyim. olmazsa snn dediğin gibi yaparım kafamçokkarıştı

Çamsakızı eksi usul, çokda iyi bir ağdaydı ama ben bu yapışkanlık olayına dayanamadığım için soğuk ağda bandı kullanıyordum...

ben şofbende ısınmış sıcak suyla ısıtıyorum yeterli oluyor. koltukaltı için ve bikini için el ağdası kolay oluyor bence....koltukaltına bezle yapılan ısıtılan ılık ağda da kullanabilirsin, o daha yumuşaktır daha çabuk erir ısıtırken suda. daha hızlı uygulanır el ağdasına göre.

yyaa yaptım ama yapış yapış oldu. bi daha yaparmıyımb ilmşyorum. mermeri temizleyene kadar öldüm. öff. yarıda bıraktım ama yarı bile olmadı :sinifsinif:

mermer mi? yere mi döktün :) bir spatula ile kabın içinden biraz al. çok fazla eritme o kadar. pudra kullan yapacağın yere ve ellerine de sür biraz yapışlık olmaz o zaman,ağda yumuşamaya başladıkça veya yaptığın yer terledikçe yine pudra sür daha temiz olur....

arkadaşlarr yardım edinn..çamsakızı aldım ilk defa denicm tabi.ama bi türlü kıvama getirip süremedim ya.sürdüm çıkaramadım,çıkardım tüyleri alamadım.offf delirdim resmen delirdim.çamsakızı kullanan arkadslar yardım edin ya ben bu işi nasıl yapıcam bitürlü katı kıvama getiremedim.ağdayamı acısam,harcadığım vakitemi acısam sasırdım.kendi acımı unuuttm valla:1no2:

yaa bnde yapmaya çalıştım, güzel oluyo ama , yapış yapış. kaynar suda 10 dk felan bekletirsen daha ii kıvam alır. zaten kıvamı akışkan değil sakız gibi olucak. bişey sormak istersen sorabilirsin.hihoyyytvereliniortakalkisalkisalkis

sevqi_ aynen dediğin gbi yaptım eriitm akışkan oldu ama gelgelelim sürüorum sürdüğüm yerde kalıo çekilmio.biras elimle kıvama getirim dedim yine olmadı.ayy ebn nekadr beceriksizmişim ya bi ağdayı bile bceremdim off :sm_confused:

Kızlar epilatörüm bozuldu ağda yapmak zorundayım bu ay çam sakızı aldım ama pek çözemedim yapışıyo kalıyo en son buz tutup soğuttum öyle çektim pratik bi yolu yok mu bunun ya :(

Back
X