çamlık hastanesi

nefesim

eski KK üyesi
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
3.202
14
683
37
kızlar merhaba..Allah'ın izniyle bebişim için hastane arayışındayım daha önce Arzu Acar Ünsal'a gidiyordum doktorum hastaneden ayrılıp ve telefonlara cevap vermeyince yeni doktor arayısına girdim..

Bakırköy Çamlık Hastanesi ve Op.Dr. Varujan Mağar'a gideniniz var mı bana yardımcı olabilir misiniz?

kimse çamlık hastanesine gitmiyor mu ??

kimse çamlık hastanesine gitmiyor mu ??

Merhaba;

Bende Varujan Bey'i araştırıyordum. İlk doğumum sezeryan ile gerçekleşti. İkincisini allahın izniyle normal doğum yapmak istiyorum. Kendisi sezeryan sonrası normal doğum yaptıran doktorlardanmış. Eğer Çamlık Hastanesine Varujan Bey'e gidiyorsanız bilgi verebilirmisiniz? Nasıl bir doktor yaklaşımı nasıl? Bunun dışında Hastane nasıl bir hastane? Bildiğim kadarıyla eski bir hastane? İçi hakkında bir fikrim yok ama? Modern mi? Bilgi verirseniz çok sevinirim.

ben şu ana kadar varujan beyle ilgili bir şikayet ne duydum ne de internette gördüm.kendisi bakırköy kadın doğum evi çıkışlı.yani en kolay doğumdan en zoruna kadar hepsini görmüş olduğunu düşünüyorum.kendisi hem ilgili hemde çok rahatlatıo insanı.

hastane orta düzeyde bir yer

canım uzun bir zamandır kk giremedim.. Varujan Bey'de epidural normal doğum yaptım. Gözün kapalı git derim o insan değil bir melek :)

valla en önemli hastanenin içinde kuvez olması ve ilgi alaka cok iyi.. he lüks olsun diyorsan bakırköy acıbademde de hizmet veriyor Varujan Bey.. ama çamlık hastanesinin 5 -6 katı kadar fark var

15.11.2013 tarihinde çamlık hastanesinde doğum yaptım Varujan Bey ve ekibi sayesinde...şimdi tekrar doğum yapsan yine varujan beye giderin gözüm kapalı herkese de tavsiye ediyorum ederim

Varujan bey geeçekten ilgi ve alakası mükemmel ilk bebegimizde düşük oldum tedaviyi kendisiyle atlatrım 1 sene bekelyeceksin dedi. 1 sene sonra twkrar kendisine gittim ve yine mükemmel bir şekilde ilgilendi ve şimdi 4 aylık ikizlere hamileyim. Doğum içinde varujan beyden vazgeçmem biraz fiyat olarak yüksek ama ilgi ve alakaları için deger

Anım fiyat vermen mümkün mü mesela normal doğum ne kadar?

Varujan bey gerçekten çok ii bir doktor .. Sizinle bol bol konuşuyor ve ilgili güleryüzlü bir doktor .. Kendisine ulaşmak çok kolay .. Bence bu çok önemli bir ayrıntı ...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

SSK hastanesinde yapın daha iyi 21 gün önce su geldi ve Dr um varujan gittim yemek yediysem 4 saat bekleyelim dediler ben 7 saat normal doğum ağrısı çekip sezaryan için bekledim sadece keyif bekledim bence hijyen de çok iyi değil doğum bu kesinlikle tercih etmeyin

2013 senesinde Doğum yapmıştım ve Allah izin verirse ikinci doğumumu da varujan beyle yapacağım.. akrabalarımdan da varujan beyde Doğum yapanlar var.. bi deneyin derim zaten gittiğinizde kararınız olumlu olacaktır..

Son düzenleme:
Haziran ayında doğumumu gerçekleştirdim gerçekten yine söyleyebilirim tekrar Doğum yapsam yine aynı Doktoru tercih ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…