• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Camları kolay silme ve toz tutmama yollari...

burbuk

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2007
6.600
11.284
773
camlarınızı eğer yumuşatıcı ile silerseniz , hem çok kolay temizlenir hem de kolay toz tutmazlar ,öneririm

camlarınız mikrobez diye bir ürünle silerseniz kurulamaya ihtiyacınız kalmayacak.Ben kullanıyorum ve sadece ilk olarak başka bir bezle siliyorum toz vs... leri almak için ardından ıslatılmış mikrobezle silip çekliyorum.Cam silmek hiç bukadar zevkli olmamıştı...

burbuk ablacım sadece yumuşatıcı mı?su katlamayacak mıyız?

kız camlar yumuşamasın..ben eczanenin camlarına bir yol buldum.aslında herkesin bildiği birşey ama ben bu kadar temizliyeceğini tahmin etmezdim.bir tarafı sünger bir tarafı çekpas mı bas çekmi hani yerdeki suları alırlar onunla işte ondan bir aparat aldım.
kovaya deterjanlı suyu dolduruyorum süngerli tarafı bastırıyorum suya siliyorum camı.arkasından diğer tarafla fazla suyu alıyorum kurulama istemiyor.ama bu, iş yerleri ve arabalar için daha uygun yada balkona bakan camlar için ama müthiş parlıyor.bizim eczane yol kenarı çok toz oluyor eskiden hergün silmek isterdi şimdi haftada bir yetiyor.sevgiler herkese kolay gelsin..

evet bende microbez kullanıyorum ama çok pahalı ya:oklava::oklava:
ben 25 ytl ye almıştım senağlamasenağlama

ben deterjansı temizlik bezleri var ondan kullanıyorum duru suyla sıkıp siliyorum tertemiz oluyor.ayrıca durulama derdi de yok cam silmek çok kolay benim için :):sm_cool:

kizlar temizleme suyuna bir kac damla sirke (temizlik sirkesi) damlatirsaniz camlarda iz kalmiyor...

teşekkürler canım bende deniyeceğim bir kova için ne kadar yumuşatıcı koyuyorsun acaba sevgiler

ilginc deneyelım bakalım nasıl olcak sen denedın mı

denedim güzelim gerçekten güzel oluyor, bu arada iğrenç gelicek ama annem bu yöntemi beğenmedi ona göre en güzel yöntem tükürmekmiş evet yanlış okumadın tükürürsen daha güzel ve zahmetsiz temizlersin diyor.. yapıcam dedim ona ama tükürük bezlerim buna isyan ediyor neysi fazla mide bulandırmayayım

Ya Bu Yumuşatici Olayi Doğru Değil çünkü Camlarda Iz Birakiyo Ben Daha önceden Denemiştim Hiç Bir Yararini Göremedim

Ben şu bildiğimiz bulaşık deterjanıyla silindiğinde çok daha kolay temizlendiğini duymuştum hemde pırıl pırıl olurmuş.Zaten o zor yağları kirleri temizleyen detarjanın camları tertemiz yapması kaçınılmaz.

Back
X