canavar Yılmak yok. Yola devam... Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 2.779 182 688 İzmir 5 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi canavar #1 Kullanan arkadaşlara bir sorum olacaktı. kaydirigubbakcemile2 Balkonuma tadilat yaptırmak istiyorum. Sormamın sebebi; yemek masamı yaz kış orada kullanacağım. -Pen kullanırsam ısı yalıtımı iyi olacak ama görüntüsü hoş değil. -Camlamanın görüntüsü hoş ama ısı yalıtımı iyi değil dediler. Şimdi İzmir' de oturan biri olarak. Balkonda ufak bir ısıtıcıyla ile kış aylarını geçirebilir miyim? Camlam sistemi kullanan ve iyi kötü yanları hakkında bilgi verebilecek arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim. Şuan var olan panjuru söktürüp camlama mı yoksa pen mi yaptırayım-tatlicadiarzu-
Kullanan arkadaşlara bir sorum olacaktı. kaydirigubbakcemile2 Balkonuma tadilat yaptırmak istiyorum. Sormamın sebebi; yemek masamı yaz kış orada kullanacağım. -Pen kullanırsam ısı yalıtımı iyi olacak ama görüntüsü hoş değil. -Camlamanın görüntüsü hoş ama ısı yalıtımı iyi değil dediler. Şimdi İzmir' de oturan biri olarak. Balkonda ufak bir ısıtıcıyla ile kış aylarını geçirebilir miyim? Camlam sistemi kullanan ve iyi kötü yanları hakkında bilgi verebilecek arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim. Şuan var olan panjuru söktürüp camlama mı yoksa pen mi yaptırayım-tatlicadiarzu-
nevbahar Herkes Olmuş Sahtekar Kayıtlı Üye 25 Nisan 2007 3.910 12 358 40 5 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi canavar #2 Ben bu soruyu farklı şekilde anlattım sana msnde ama burda da anlatayım mı canoş-tatlicadiarzu- Son düzenleme: 5 Mart 2009
kamilece kamilece.blogspot.com Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2008 4.483 0 156 Antalya 6 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi canavar #3 bu sorun bende de var arkadaşlar bende karar veremedim hangisini yaptıracağıma tecrübesi olanların yardımcı olması dileğiyle
bu sorun bende de var arkadaşlar bende karar veremedim hangisini yaptıracağıma tecrübesi olanların yardımcı olması dileğiyle
canavar Yılmak yok. Yola devam... Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 2.779 182 688 İzmir 7 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi canavar #4 Ben karar verdim kesinlikle camlama Görüntüsü güzel, temizlemesi kolay Buz gibi havada da oturmayı veririm canım:dilcikar:
Ben karar verdim kesinlikle camlama Görüntüsü güzel, temizlemesi kolay Buz gibi havada da oturmayı veririm canım:dilcikar:
C Cemre Guru Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2007 3.548 10 318 İstanbul 7 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi canavar #5 benimki camlama fakat ilk zamanlar açıp kaparken anan ağlıyor alışana kadar zor fakat hem şık hemde sağlıklı
benimki camlama fakat ilk zamanlar açıp kaparken anan ağlıyor alışana kadar zor fakat hem şık hemde sağlıklı
S sherlocker Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Şubat 2008 2.213 44 158 7 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi canavar #6 Ayy kesinlikle camlamaaa.. ben bilmem iyimidir,kötümüdür,sıcakmıdır soğukmdur ama bayılıyorum ben onlaraaa yaaaa,çok güzel gözüküyor..Ohhh ferah ferahhh... Penlerin bide temizliği var...kararır,cif ister,ovmak ister,çamaşırsuyu ister temizliyim derken donarsın zaten:))) Gülegüle kullan şimdiden....
Ayy kesinlikle camlamaaa.. ben bilmem iyimidir,kötümüdür,sıcakmıdır soğukmdur ama bayılıyorum ben onlaraaa yaaaa,çok güzel gözüküyor..Ohhh ferah ferahhh... Penlerin bide temizliği var...kararır,cif ister,ovmak ister,çamaşırsuyu ister temizliyim derken donarsın zaten:))) Gülegüle kullan şimdiden....
LOCA Kaçıyorum Kovalama! Kayıtlı Üye 7 Haziran 2009 9.667 265 363 37 Kocaeli 16 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi canavar #7 camlama görüntüsü çok şık temizlikde kolay penler çok zor temizliği :1no2:hem izmir zaten kışın o kadar soğuk değildir herhalde
camlama görüntüsü çok şık temizlikde kolay penler çok zor temizliği :1no2:hem izmir zaten kışın o kadar soğuk değildir herhalde