Bence de satış sonrası hizmet de çok önemli. Ariumun da çok iyi olduğunu söylediler ama ben decoriumu daha çok duyuyorum.. tabi kulananlardan yorum almak daha ikna edici oluyor, teşekkürler :34.Decorıum dıyorum cok şık parcalar var.Ben 2-3 yıl önce sözumde decorıumdan osmanlı ıslemelı aksesuarlardan aldım ve bu sene kararma farkettım belkı kullanım hatası hemen yenısını getırtıler,Herseyden önce benım ıcın önemlı olan satıs öncesı hızmet değil satıs sonrası hızmettir.
Bence de satış sonrası hizmet de çok önemli. Ariumun da çok iyi olduğunu söylediler ama ben decoriumu daha çok duyuyorum.. tabi kulananlardan yorum almak daha ikna edici oluyor, teşekkürler :34.
çok teşekkür ederimm ....Rica ederim,şimdiden hayırlı olsun alıcaklarınız iyi gunlerde kullanın yemek takımınız sade ve şık olmuş...
Kızlar misafir yemek takımıma uygun kadehler almak istiyorum...
Sizce hangisi daha uyumlu ve şık?
Fikirlerinizi bekliyorum
Ayrıca bu kadehlerin markaları arium ve decorium. Bazı satıcılar decorium en iyisidir diyor, bazıları arium iyi diyor...
Hangisi daha kalitelidir bilenler lütfen paylaşsınlar.
Herkese teşekkürler
1 Eki Görüntüle 419851
2 Eki Görüntüle 419852
3 Eki Görüntüle 419853
4 Eki Görüntüle 419854
5 Eki Görüntüle 419855
Ve işte yemek takımım da bu
Eki Görüntüle 419860
hahahahaBencede deryam en sondaki güzelmis
Hangisini aldin peki merak ettim
hahahahasağol canım benim fikir verdiğin için ama sanki birazcık geç kaldın gibi
bunlardan hiçbirini almadım, ama arium marka başka bi takım aldım, çok severek aldımfoto bulabilirsem eklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?