Camda Arium mu Decorium mu?

DeryaW

hürgeneral
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
11.242
707
248
Kızlar misafir yemek takımıma uygun kadehler almak istiyorum...
Sizce hangisi daha uyumlu ve şık?
Fikirlerinizi bekliyorum

Ayrıca bu kadehlerin markaları arium ve decorium. Bazı satıcılar decorium en iyisidir diyor, bazıları arium iyi diyor...
Hangisi daha kalitelidir bilenler lütfen paylaşsınlar.

Herkese teşekkürler

1

2

3

4

5

Ve işte yemek takımım da bu

Son düzenleme:
Decorıum dıyorum cok şık parcalar var.Ben 2-3 yıl önce sözumde decorıumdan osmanlı ıslemelı aksesuarlardan aldım ve bu sene kararma farkettım belkı kullanım hatası hemen yenısını getırtıler,Herseyden önce benım ıcın önemlı olan satıs öncesı hızmet değil satıs sonrası hızmettir.

Bence de satış sonrası hizmet de çok önemli. Ariumun da çok iyi olduğunu söylediler ama ben decoriumu daha çok duyuyorum.. tabi kulananlardan yorum almak daha ikna edici oluyor, teşekkürler :34.

Bence de satış sonrası hizmet de çok önemli. Ariumun da çok iyi olduğunu söylediler ama ben decoriumu daha çok duyuyorum.. tabi kulananlardan yorum almak daha ikna edici oluyor, teşekkürler :34.

Rica ederim,şimdiden hayırlı olsun alıcaklarınız iyi gunlerde kullanın yemek takımınız sade ve şık olmuş...

decorium dan iyisi olduğunu bende düşünmüyorum

Bencede deryam en sondaki güzelmis

Hangisini aldin peki merak ettim
hahahaha sağol canım benim fikir verdiğin için ama sanki birazcık geç kaldın gibi
bunlardan hiçbirini almadım, ama arium marka başka bi takım aldım, çok severek aldım foto bulabilirsem eklerim

hahahaha sağol canım benim fikir verdiğin için ama sanki birazcık geç kaldın gibi
bunlardan hiçbirini almadım, ama arium marka başka bi takım aldım, çok severek aldım foto bulabilirsem eklerim

hahah ne demek canim benim, sen bugün sor ben iki sene sonra cevap veririm

güle güle kullan aldigin her neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…