- Konu Sahibi pasagulsah
-
Ben yıllardır kullanıyorum onu arkadaşım.Ama o kadar da etkkili değil zamanla anlarsın.arkadaşlar bingo soft vernel yumoş mumoş fasa fiso.. yıllardır bingo soft un beyzını kullanıyorum.. ilk önceleri mukemmeldi ama şimdi onun bile kokusu uçup gidiyo. ben daha ii bişey buldum... büyük kızıma birisi kızının küçük gelen kıyafetlerini vcermişti kıyafetleri yıkayana kadar üzerindeki koku gitmedi artı bütün evimi sardı o koku... sormayada şansım yoktu.... inanın yıkamak istemiyodum elbiseleri kokusu gidicek die gardrobum koktu resmen.. aylardır aradım o kukuyu tüm yumuşatıcıları markette tek tek kokladım ve sonundaaa buldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..
ama söylememmmmmmmmmmmmmmmmm...... markette buldum kabanımın koluna sıktım bir hafta bekledim aynı kokuydu çıkmadı........ askının yanından geçerken mis gibi burnuma geliyodu koku...
hadi hadi söyliim bariiiii... yumuşatıcılardan fayda yok, yumoşun elbise spreyleri varyaa onlardan.. hepsi çok güzel kokuyo inamayan denesin.. özelliklede sarısı...
iddaa ediyorum 1 ay çıkmıyo koku ve inanılmaz nefis.....
hadi hadi söyliim bariiiii... yumuşatıcılardan fayda yok, yumoşun elbise spreyleri varyaa onlardan.. hepsi çok güzel kokuyo inamayan denesin.. özelliklede sarısı...
Ben Hangisi Ucuzsa Onu Aliyordum... çok Afedersiniz Ama Bu Bingonun Bir Kaç Ay önce Aldiğim Yumuşaticisi Os...k Gibi Kokuyordu :bbo: Evde Herkes Isyan Etti...şimdi Yumoş Yada Vernel Kullaniyorum..:1yes2:
sağol canım önerin için.Biz de yumoş extra kullanıyoruz.En azından normal yumuşatıcılardan bayağı bi farklı.Ama pembesini tavsiye ederim.Bu elbise spreyini de mutlaka deniycem.arkadaşlar bingo soft vernel yumoş mumoş fasa fiso.. yıllardır bingo soft un beyzını kullanıyorum.. ilk önceleri mukemmeldi ama şimdi onun bile kokusu uçup gidiyo. ben daha ii bişey buldum... büyük kızıma birisi kızının küçük gelen kıyafetlerini vcermişti kıyafetleri yıkayana kadar üzerindeki koku gitmedi artı bütün evimi sardı o koku... sormayada şansım yoktu.... inanın yıkamak istemiyodum elbiseleri kokusu gidicek die gardrobum koktu resmen.. aylardır aradım o kukuyu tüm yumuşatıcıları markette tek tek kokladım ve sonundaaa buldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..
ama söylememmmmmmmmmmmmmmmmm...... markette buldum kabanımın koluna sıktım bir hafta bekledim aynı kokuydu çıkmadı........ askının yanından geçerken mis gibi burnuma geliyodu koku...
:))))))))))
Buketim Allah iyiliğini versin,Ben Bingo kullanmıştım ama bana pek kalıcı gelmedi kokusu,şimdilerde nasıl kokuyorlar bilmiyordum sayende öğrendim:)))))))
Kakuş Yumoş Comfort Spring gerçekten çok kalıcı,hele ilk sıktığında heryere yayılıyor kokusu,tek bir kıyafete bile sıksan,kıyafeti koyduğun yerdeki herşey kokmaya başlıyor,kumaş döşemeli mobilyalara halılara,tüllerede sıkabiliyorsun,ben evin içinde gezdiğim heryere sıkıyordum,titiz biri değilimdir ama çamaşırların ve evin mis gibi kokmasına bayılırım,o yüzden elimden düşmez böyle kokular,fıs fıs ismail gibiyim:)))))))
yumoş extra pembe renklisini ya da vernelin aroma teraphy sini kesin tavsiye ederim kullan ve gör.ben verneli alt komşum çamaşır asıyormuş evin içine mis gibi bir koku yayıldı aradım evde bulamadım kokuyu camı bi açtım alt kattan geliyor hemen indim sordum vernel aroma teraphy dedi.
o kadar yumuşatıcı denedim bingo soft kadar güzel ve kalıcısı yok.ama birazda içinde bekleteceksin...(üstünde bebek resmi olan yumuşatıcı) evime her gelen mmmmmmmm mis gibi kuzum ne kullanıyorsun allah aşkına bizimki niye böyle kokmuyo? diyor tavsiye ederim arkadaşım.
ya arkadaşlar nasıl ne zaman bekletiyosunuz içinde? ben deterjanla beraber ilk başta yumuşatıcı gözüne de yumuşatıcıyı koyuyorum ne zaman alıyosa alıyodur ben ne zaman durdurucam onu?
ben vernel aroma terapi leylak kullanıyorum çok güzel kokuyor kalıcılığı da fena değil tavsiye ederima.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?