çamaşırlarım miss koksun istiyorum!

pasagulsah

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2007
38
0
286
44
Ankara
kızlar ben çamaşır yıkadığımda miss gibi buram buram vernel koksun istiyorum. ama nafile tamam kokuyor ama burnunun içine sokarsan kokusunu alabiliyorsun. vernel kullanmaktan vazgeçtim bu yüzden. şimdi bingo soft kullanıyorum pembe renkli o biraz daha iyi geldi. ama annem bir çamaşır yıkar evi mis gibi parfüm kokusu sarar bende o olmuyo. var mı bir öneriniz çamaşırlarım mis gibi koksun istiyorum.
şimdiki çamaşır makinalarını da anlamış değilim zaten. azcık suyla yıkıyor ben iyi yıkandığına emin olamıyorum. şöyle foşur foşur suyu görmediğim için :) makinalarda mı var arıza bende mi bilemedim :)
varsa önerileriniz bekliyorum kızlar...

ben yıkadığım çamaşırları sonra tekrar durulatıyorum yumuşatıcıyla ozaman sanki biraz daha kalıcı oluyorlar....

kızlar ben çamaşır yıkadığımda miss gibi buram buram vernel koksun istiyorum. ama nafile tamam kokuyor ama burnunun içine sokarsan kokusunu alabiliyorsun. vernel kullanmaktan vazgeçtim bu yüzden. şimdi bingo soft kullanıyorum pembe renkli o biraz daha iyi geldi. ama annem bir çamaşır yıkar evi mis gibi parfüm kokusu sarar bende o olmuyo. var mı bir öneriniz çamaşırlarım mis gibi koksun istiyorum.
şimdiki çamaşır makinalarını da anlamış değilim zaten. azcık suyla yıkıyor ben iyi yıkandığına emin olamıyorum. şöyle foşur foşur suyu görmediğim için :) makinalarda mı var arıza bende mi bilemedim :)
varsa önerileriniz bekliyorum kızlar...

yumuşatıcıyı aldıktan sonra çamaşırı biraz makinada bekletmeyi denersen koku daha kalıcı oluyor:)

yumuşatıcıyı aldıktan sonra çamaşırı biraz makinada bekletmeyi denersen koku daha kalıcı oluyor:)

:1yes2: sağol cnm bide öleee deniyim bari...
bizim sitede dışarı balkona çamaşır asmak yasak...
dolayısıyla va evde kurutuyorum yada kurutma makinesinde(acayipp kırışıyor)
kuruyuncaya kadar koku gitti bile:çok üzgünüm:

Yumuşatıcı olarak ben size kesinlikle Bingo Soft ( Beyaz ) ı tavsiye ederim hem Türk Malı hemde gerçekten diğer yumuşatıcılara göre çok daha kalıcı ... Diğer ürünler çok satıyor gibi görünsede şu an da piyasa da en fazla satan yumuşatıcı Bingo Soft Beyaz dır... Diğer ürünlerini de denedim Bingonun ama en iyisi beyaz olanı..

Bende Figo Gibi Bingo Soft (beyaz) Kullaniyorum. Harika Kokusu Var Ve Kalici Tabiki.ama Deterjanda önemli Pasagülsah Persille özleşiyor Selamlar ...

Yumuşatıcı olarak ben size kesinlikle Bingo Soft ( Beyaz ) ı tavsiye ederim hem Türk Malı hemde gerçekten diğer yumuşatıcılara göre çok daha kalıcı ... Diğer ürünler çok satıyor gibi görünsede şu an da piyasa da en fazla satan yumuşatıcı Bingo Soft Beyaz dır... Diğer ürünlerini de denedim Bingonun ama en iyisi beyaz olanı..

evet bende bayadır yumoş extra yı kullanıyordum kalıcı bir kokusu var ama taki beyazlarımı makineden mavi renkte çıkarıncaya kadar neden öyle oldugunu anlayamadım oldukça konsantre bir üründü belki kıvamlı olmasından kaynaklana bilir bende artık figonun da dedigi gibi bingoya geçicem beyaz renkli olanını seçicem oda olçukça kaliteli vernelde piyasada iyece bozdu kendi,birde bir şey daha belirmek isterim ki insanın burnu zamanla kokuya alışıyor mu ne kokusunu hissetmiyorsun o yüzden devamlı yumaşatıcıyı degiştirmek faylalı olur kanımca :1yes2:

bende vernelin aroma terapi leylak kokulu aldım güsel kokuyor.bide kızlar büyük boy olan yumuşatıcılar hiç iyi değil çoğu su.

yumoş ekstra pembe olanı alın arkadaşlar.hafifçe sulandırıp koyuyorum ben.İnanın tanımadığım insanlar bile küçük kızımı severken kokuyu da soruyorlar.Ve çok kalıcı balkonu bile koku sarıyor.beyazlarımda da problem yaşamadım acaba mavisi mi yaptı.bingo softun pembeyi kullanmıştım ama çok beğenmedimben.

aa biobelindayı bnede duydum çok iimiş halı şampuanı falan denicem

evet canım ben tüm ürünlerini kullanıyorum hem ekonomık oluyor hemde dogayı koruyor.Halı şampuanıda bı harıka aklında olsun açık renk halılarda pembelik oluyor ama sonra geçiyor panige kapılma :1yes2:

arkadaşlar bingo soft vernel yumoş mumoş fasa fiso.. yıllardır bingo soft un beyzını kullanıyorum.. ilk önceleri mukemmeldi ama şimdi onun bile kokusu uçup gidiyo. ben daha ii bişey buldum... büyük kızıma birisi kızının küçük gelen kıyafetlerini vcermişti kıyafetleri yıkayana kadar üzerindeki koku gitmedi artı bütün evimi sardı o koku... sormayada şansım yoktu.... inanın yıkamak istemiyodum elbiseleri kokusu gidicek die gardrobum koktu resmen.. aylardır aradım o kukuyu tüm yumuşatıcıları markette tek tek kokladım ve sonundaaa buldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..
ama söylememmmmmmmmmmmmmmmmm...... markette buldum kabanımın koluna sıktım bir hafta bekledim aynı kokuydu çıkmadı........ askının yanından geçerken mis gibi burnuma geliyodu koku...

hadi hadi söyliim bariiiii... yumuşatıcılardan fayda yok, yumoşun elbise spreyleri varyaa onlardan.. hepsi çok güzel kokuyo inamayan denesin.. özelliklede sarısı...
iddaa ediyorum 1 ay çıkmıyo koku ve inanılmaz nefis.....

Back