- 30 Mayıs 2018
- 207
- 265
- 29
herkese merhaba. anneme hediye olarak çamaşır makinası almak istedim. bir önce ki siemens çamaşır makinasından çok memnduk, ama anakartı bozuldu, yaptırmayı çok önermedikleri için bosch Bosch WGA142X0TR A+++ 9 kg 1200 Devir makina aldım anneme.( kirini kendi algılıyor, çamaşır kaç kiloysa ona göre yıkama için suyu ayarlıyo, suda bekletme opsiyonu vs vs diye binbir türlü çalışanların övdüğü bir makina aldık)annemin asıl tercih nedeni 9 kg oluşuydu. dün ilk kez çalıştırdık sadece pamuklu eco programı 9 kg yıkıyor onunda yıkama süresi 4 küsür saat. diğer programlar yada uzun olan programların sürelerini kısaltınca, yıkama kapasitesi alanında 4kg'ye düşüyor yani beyazları 2 saatlik bi program yapalım desek, pamukluları seçip süre kısalttığımızda 9 kg yıkamıyor. diğer programlarında kendinden yıkama kapasitesi az. mesela mix program 4kg alıyor( anneminde önce ki makinası 5kgydi, 9 kgı binbir hevesle, heyecanla, hergün soruyodu makinam ne zaman gelecek diye. dün öyle olduğunu görünce bir yüzü düştü ama 'olsun kızım, önemli olan güzel yıkaması ' vs dedi hediye aldığımdan kırmak istemedi herhalde kelebeğim
14 gün içinde koşulsuz iade hakkımız varmış . bugün aldığım şubeye gidip konuşup iade etmeyi düşünüyorum. fakat ne alabilirim? aslında dijital makinaların beyinleri karıştığı için çok önermiyolar, manuel alın deniliyor. fakat arattığımda bulamadım. manuel olarak önereceğiniz bir çamaşır makinası var mıdır? yorgan programında yada süreyi kısalttığımızda vs kg miktarı düşmeyen?
anneme iyi bir makina almak istediğim için h alalım dedik fiyatı da çok uygun değildi. hem annem hayal kırıklığına uğradı hem ben üzüldüm dün çok canımı sıktı bu durum (lütfen konum buradan taşınmasın benim için gerçekten şuan dert) bize hangi makinayı önerirsiniz?
14 gün içinde koşulsuz iade hakkımız varmış . bugün aldığım şubeye gidip konuşup iade etmeyi düşünüyorum. fakat ne alabilirim? aslında dijital makinaların beyinleri karıştığı için çok önermiyolar, manuel alın deniliyor. fakat arattığımda bulamadım. manuel olarak önereceğiniz bir çamaşır makinası var mıdır? yorgan programında yada süreyi kısalttığımızda vs kg miktarı düşmeyen?
anneme iyi bir makina almak istediğim için h alalım dedik fiyatı da çok uygun değildi. hem annem hayal kırıklığına uğradı hem ben üzüldüm dün çok canımı sıktı bu durum (lütfen konum buradan taşınmasın benim için gerçekten şuan dert) bize hangi makinayı önerirsiniz?
Eklentiler
Son düzenleme: