Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar madem konusu açıldı beni de bilgilendirin yahu. Benim kurutma makinem ayrı değil çamaşır makinamın özelliği 9 kilo kurutma yapabiliyor Bir kere çalıştırdım işte bu toz dediğiniz olay o zmm oldu ama çamaşırlarda değil makinenin kapak lastik kısmında katman katman
O günden beride kullanmadım bir daha. Çamaşır tozunu engelliyor ev tozlanmıyor dediğiniz olay bundan mı yani makine mi tutuyor tozu
Bu arada makineyi bozmayım diye hiç kurutmayı kullanmadım kullanmalı mıyım? Böyle olup devamlı kullanan var mı?
Nasıl yanı makıneyı bozmayayım dıye kullanmamak Zaten makıne onun ıcın yapılmıs Ikısı bır arada olunca toz hasnedı olmuyor Dedıgınız gıbı kapak kısmına toz toplanabılıyor onları kendınız temızleyeceksınız Gerısı su ıle atılıyor galıba Bizimkilerde ayrı toz toplama aparatı var onun ıcıne bırıkıyor Sizin dez avantajınız makıneye doldurugunuz kadar camasırı kurutmak bıraz zaman alıyor ve hepsını koyamıyorsunuz Bellı bır kg koyulabılıyor galıba. Ama kullanın yanı neden kullanmayasınızkı
Kesinlikle, ben de battaniyeyi falan kuruyken bi daha atıyorum gün içinde giren tozlar temizlensin diye. Kurutma makinesi çamaşır makinesinden bile büyük icat tozdan nefret edenlere
Aynen bende yapıyorum hatta domolun sıvı yumusatıcısı var. Yada normal yumosu makınanın ıcıne bır beze yada pamuga döküp içine atıyorum daha guzel kokuyor
Nasıl yanı makıneyı bozmayayım dıye kullanmamak Zaten makıne onun ıcın yapılmıs Ikısı bır arada olunca toz hasnedı olmuyor Dedıgınız gıbı kapak kısmına toz toplanabılıyor onları kendınız temızleyeceksınız Gerısı su ıle atılıyor galıba Bizimkilerde ayrı toz toplama aparatı var onun ıcıne bırıkıyor Sizin dez avantajınız makıneye doldurugunuz kadar camasırı kurutmak bıraz zaman alıyor ve hepsını koyamıyorsunuz Bellı bır kg koyulabılıyor galıba. Ama kullanın yanı neden kullanmayasınızkı
İkisi bir arada olanlar çabuk arıza veriyormuş ondan kullanmadım Zaten çamaşır makinesi için aldım kurutma makinesi var diye almamıştım o sadece bir özelliği… Sorun yaşayan olmadıysa ben de kullanayım bari Var mı kullanan diye sordum