- 24 Nisan 2020
- 1.324
- 4.419
- 45
-
- Konu Sahibi feliscatus
Kurutma makinesi işinizi çözer.Merhaba güzel insanlarkonum lütfen taşınmasın çünkü iki allerjik bünyeli insan için bu durum bir kabus halini almaya başladı.
Sıvı deterjan kullanıyorum ve kurutma makinem yok baştan belirtiyim. Çamaşırlarımdan silkeledikçe toz çıkıyor, bitmiyor da sabaha kadar silksem çıkarneden oluyor bilmiyorum size de oldu mu çözüm buldunuz mu? Ağzım yüzüm toz içinde kaldı yine boğazıma girip yapışıyor sanki tozlar. Kurutma bu işi çözer mi? Kir, kedi tüyü vs değil çamaşırlardan toz çıkıyor yani anlatabildim inşallah. Tozlu bir şeyi silkelersiniz gibi. Makinem motor arızası yaptığında servis gelip bakmış ve çok temiz kullandığımı söylemişti yani makinede bir sorun olduğunu sanmıyorum. Ama bilemiyorum da acaba değişim zamanı mı geldi ya da kurutma bu işi çözer mi? Bilgisi olan kadınların dönüşünü bekliyorum
Kurutma makinesi işinizi çözer.
Kesinlikle çözüyor.Merhaba güzel insanlarkonum lütfen taşınmasın çünkü iki allerjik bünyeli insan için bu durum bir kabus halini almaya başladı.
Sıvı deterjan kullanıyorum ve kurutma makinem yok baştan belirtiyim. Çamaşırlarımdan silkeledikçe toz çıkıyor, bitmiyor da sabaha kadar silksem çıkarneden oluyor bilmiyorum size de oldu mu çözüm buldunuz mu? Ağzım yüzüm toz içinde kaldı yine boğazıma girip yapışıyor sanki tozlar. Kurutma bu işi çözer mi? Kir, kedi tüyü vs değil çamaşırlardan toz çıkıyor yani anlatabildim inşallah. Tozlu bir şeyi silkelersiniz gibi. Makinem motor arızası yaptığında servis gelip bakmış ve çok temiz kullandığımı söylemişti yani makinede bir sorun olduğunu sanmıyorum. Ama bilemiyorum da acaba değişim zamanı mı geldi ya da kurutma bu işi çözer mi? Bilgisi olan kadınların dönüşünü bekliyorum
+1Kurutma makinesi kullanmıyorum ama kullananlar toz, kıl, tüy için çok iyi olduğunu söylüyor
Sularınız kireçliyse ve kireç çözücü kullanmıyorsanız ondan da olabilir.Merhaba güzel insanlarkonum lütfen taşınmasın çünkü iki allerjik bünyeli insan için bu durum bir kabus halini almaya başladı.
Kurutma makinesi ve filtrelemesi çok iyi olan bir süpürge evdeki toz problemini kesinlikle çözecektir. Giriş, bodrum, bahçe kat gibi alçak katlarda ve cadde üzerinde oturanlar ise ekstradan pencerelerine sineklik de yaptırırsa eve toz girişi büyük ölçüde engellenmiş olur.
Bazen çocuk cebinde peçete falan unutunca oluyor ve sonraki iki yıkama boyuncada dediğiniz gibi tozumsu şey kalıyorMerhaba güzel insanlarkonum lütfen taşınmasın çünkü iki allerjik bünyeli insan için bu durum bir kabus halini almaya başladı.
Bazen çocuk cebinde peçete falan unutunca oluyor ve sonraki iki yıkama boyuncada dediğiniz gibi tozumsu şey kalıyor
Ondan olabilir mi
Kesinlikle, ben de battaniyeyi falan kuruyken bi daha atıyorum gün içinde giren tozlar temizlensin diye. Kurutma makinesi çamaşır makinesinden bile büyük icat tozdan nefret edenlereKesinlikle kurutma makınesı kullanmalısınız.dısarda kuruyan camasır olursa onuda havalandırma programına atıyorum tozlardan arınıyor.
Bazen pecete bıle kalsa hanı doyahlar pecete kalıntısı bemveyaz olurya o bıle gıdıyor