- 29 Mart 2017
- 200
- 102
- 103
- Konu Sahibi MaviiDelisi
-
Dışarda mı kurutma yapıyorsun canım ?Deterjanima kadar degistirdim ama hala ayni sorun camasirlari utulerken daha cok aliyorum o kokuyu ayrica
nerde kurutuyorsunuz ? çok isli bir ortammı ?
makinadandır belki.
bende de oldu ama bi cins yumuşatıcı var. o yapıyomuş pamuklu kıyafetlere. kullanmıyorum onu
yünlülerde benımde oluyor zaman zzman balkonda kurttuğum zaman is oluyor gliba gerçi çok soba yakan yok ama mangal felan yapan oluyorIceride kurutorum dediklerinizi uygulayacagim cok tesekkur ederim ayrica sorun sadece reklilerimde oluyor beyazlarda oyle bir koku yok
Canim belki makinenla alakali olabilir makinenin icine biraz biraz karbonat sirke ve azcik limon tuzu at ve boş calistir icinde gormedigimiz yerlerde kir varsa gitsin azcikta sabun rendeliyorum ben guzel oluyor camasirlarda sıkıntı çıkmıyorMerhabalar yeni uyeyim benimde bir sikintim var camasirlarimi yikiyorum makinadan cikardigimda mis gibi vernel kokuyor fakat kuruduktaan sonra igrenc bir koku kaliyor deterjanimida degistirdim fakat hala ayni koku kiyafetlerde ne yaptiysam olmadi ayni sorunu yasayan arkadaslar varsa onerilerini alabilirmiyim
Hangi yumusaticiymis cnm acaba o marka vermek yasak degilse soylermsnnmakinadandır belki.
bende de oldu ama bi cins yumuşatıcı var. o yapıyomuş pamuklu kıyafetlere. kullanmıyorum onu
ayyy bingo muydu yaa şuan evde değilim iş yerindeyim ama akşam bakıp mutlaka sabah yazarım buraya.Hangi yumusaticiymis cnm acaba o marka vermek yasak degilse soylermsnn
Canim belki makinenla alakali olabilir makinenin icine biraz biraz karbonat sirke ve azcik limon tuzu at ve boş calistir icinde gormedigimiz yerlerde kir varsa gitsin azcikta sabun rendeliyorum ben guzel oluyor camasirlarda sıkıntı çıkmıyor
Bu altta kapakli bi bolum varya canm adini unuttm orayi temizledinmi açıpMalesefbdediginide yaptim canim benim ama hala devM ediyor sikayetim
Onuda actim canim tertemizdiBu altta kapakli bi bolum varya canm adini unuttm orayi temizledinmi açıp
Hangi yumusaticiymis cnm acaba o marka vermek yasak degilse soylermsnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?