• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Camasirlardaki pis koku

Benim esiminde bazı kıyafetlerı öyle kokuyordu kaç defa yikadim 60 attım geçmedi en son sirke limontuzu kovaya koyup elbiseleri beklettim sonra tekrar 60 attım simdi kokudan eser yok mis gibi tekrar giymeye başladı

iyi günler arkadaşlar. yeni katıldım aranıza. yeni bir konuşma başlatmak istiyorum ama en az 1 katılımcı ekle diyor. editöre yazdım ama cevap alamadım dünden beri. yeni bir konuşma nasıl başlatılıyor anlayamadım ben. yardımcı olabilir misiniz?

hep pahalı yumusaticilar aldım güzel koksun diye ama ise yaramadi en son ABC var a101 de satiliyor onu denedim hem uygun da. sonra inanamadim pembe rengi. mis gibi koktu. o gun bugündür ABC den şaşmam. Türk mali bir de güvenle kullaniyorum. Ha bir de kızlar önemli detay temiz havada kurutmak ve çok beklememek çok önemli benim çamaşırlar iki saate kuruyor hava güneşli olunca hemen topluyorum mis gibi kokuyor.

Biz bazen makinada unutuyoruz derse giderken ıslak şekilde kalıyor. O zaman ağır bir koku oluyor uzun süre kalınca. Mecbur 1-2 kere yıkıyoruz ancak düzeliyor.

aynı sorun son dönemde benimde çamaşırlarımda vardı limon tuzu karbonat , 90 derecede boş ve duru suyla yıkama özel servisten 40 tl ye makine temizleyici alip onuda yaptım ama nafile, derken bozuldu makinam yenisini aldım sorun kalmadı . Bence sizin makinada da aynı sorun olabilir yani değişmesi gerekiyor belki de. birde ben kızlarımın çamaşırlarını hacı şakir roxi gibi deterjanlarla yıkıyordum onlar tam erimediği için tamburda kalıntı bırakıyormuş koku yapabiliyormuş yeni makinamda asla kullanmıyorum

Bende çatımız var oraya aşıyorum kapalı olduğu için aynı sorunu yaşıyorum.kuruttuğumuz yerle alakalı.

Arkadaşlar merhaba çamaşırlarlarının dolapta mis gibi uzun süre kokması istiyorum utuledikten sonra dolaba asiyorum onereceginiz bir koku sprey var mı?

Back
X