• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çamaşırlardaki koku

Az camaşir koyun .Ve makine yikarken dereceye göre isıtiyormu elinizi cama koyup bakın .Rezistans bozulmus olabilir ve soguk suyla yikiyor olabilir .
Koyu renklileri 40 ta karısıkları 50 de tamamen beyaz iççamasirlari 70 te yıkıyorum .Beyazlar 2.40 dk yikanıyor .Gece atıp 1 saat calıstırıp durdurup sabah devam ettiriyorum .Vaktim olmazsa 1 saat bekletiyorum.
Tursil sıvı beyaz kutulu olan renklilerde iyi oluyor .
Bingo yu beyazlar icin kullaniyorum .Pervol persil vs vs hepsini denedim .
ahh ah dednedim hepsini hele iç çamasırlarını 90da yıkıyorum mosmor cıkıyo her türlü deterjanıda denedim yok anam yok makina başabela

perwoll siyahtan bende hiç memnun kalmadım .En kalitelisi omo siyahlar için:KK9:

hamilelikten itibaren ben de koku duyarlılığı da had safada artık ya. ne zaman çamaşır yikasam burnum damagim genzim kaşınıyo hapşırık öksürük burun akıntısı oluyo.

çok sevsem de omoyu da terk etmek zorunda kalicam sanırım. elimdekilerin bitmesini bekliyorum :(

merhaba,

çamaşır makinesinin gider kısmına bir bakın küflenmiş olabilir. kapağın kapandığı lastiğin aralarına bakın, küflenmiştir. o küf kokusu çamaşıra geçiyor. ben de yaşamıştım. bir de toz değil de sıvı deterjan güzel koku bırakıyor.

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır bir türlü çözm bulamadığım bir sorunum var işin içinden çıkamadığım için yazmaya karar verdim size saçma gelmez umarım.

Benim yıkanmış çamaşırlarımda kuruduktan sonra berbat bir koku oluyor önceleri sadece eşimin siyah kiyafetlerinde atlet vs oluyordu dikkate almadim. Sonra benim siyah tek bir tshirtumde olmaya başladi. Enteresan olan sadece siyahlarda oluyor bazı camaşirlarda oluyor cok kotu kuf gibi nasil tarif etsem kokanlari cope attim herseyi tekrar yikadim kokanlari ayirdim baktim bebegimin kiyafetlerine de bulasmis herseyini yikadim bakalim baska bir yerde olacakmi.

Cok uzadi ne yapmaliyim neden boyle oluyor neden bazi camasirlarda kafayi yicem makineyi bos sirkeyle calistirdim belki makineyle alakalidir diye. Omo matik kullaniyorum bir bilgisi olan varmi ??:KK43:(
Yaşadığınız yerdeki havaya bağlı olabilir makinenizi özel kazan temizleyici ile çalıştırın ev içinde ve dışarda asmak etkileyebilir

Back
X