- 15 Ocak 2018
- 199
- 287
- 23
- Konu Sahibi Sarisinnn1235
-
Siyah camasirlari ikinci kez yikayisimdi kokuyor bir turlu gitmiyor koku havalandiramadigim icin mi acabaBnde icerde kurutuyorum. Ceksere aralikli ser bise olmaz. Sahsen kokmuo
Deterjan tavsiyen var mi peki ? Toz deterjan alo kullaniyorum siyahlar ve beyazlar icinBenimde evde siyahlar için kullandığım perwoll çok kötü kokuyor. Hep içerde kuruttuğum için olduğunu düşünüyordum deterjandanmış, bence sende farklı bir deterjan dene..
Nerede bulabilirim acaba sinekliklerden aslinda cok iyi olur cok tesekkur ederim fikriniz icinValla bende zaman zaman evin içinde kurutuyorum hiç koku yaşamadım. Ayrıca evi havalandirdiginiz zaman nem rutubet azalır ama siz havalandirmadikca sorun artar. Pencerelere de yapistirmali fileler var onlardan alın benim evime de sürekli ağaç yaprakları böcek vs vs giriyodu ben de o yapışkan sinekliklerden aldım .
Ben bin e gelmişti oradan aldım ama sanırım şu milyoncularda vardır hem yıkanıp tekrar takılabiliyor.Nerede bulabilirim acaba sinekliklerden aslinda cok iyi olur cok tesekkur ederim fikriniz icin
Hmm teşekkür ederimBen bin e gelmişti oradan aldım ama sanırım şu milyoncularda vardır hem yıkanıp tekrar takılabiliyor.
Sanırım normal sineklikNormal sineklik deilmi tarif ettiginiz
Ariel sıvı deterjana geçtim ben çok memnunum. Sorunum bitti vallaDeterjan tavsiyen var mi peki ? Toz deterjan alo kullaniyorum siyahlar ve beyazlar icin
Süper bende perosun beyazlar için olanını almistim memnun kaldım beyazlar iyi oldu beyazdan yana sıkıntım yokta siyahlardaki rutubet kokusu deli ediyor beniAriel sıvı deterjana geçtim ben çok memnunum. Sorunum bitti valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?