Çamaşırlar

Sarisinnn1235

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2018
199
287
23
Balkonumuz olmadigindan camasirlari evin icine seriyorum beyazlar kuruyor hemen ama siyahlar ve renkliler kokuyor evde rutubette var siliyorum tekrar geliyor camı da acamiyorum girisin altinda oturdugumuz icin camin onunde kucuk balkon gibi bisey yapmislar demirlik hersey oraya doluyo temizliyorum gene ayni cam acmaya korkuyorum iceriye ucuyo her sey .. Fikrinize ihtiyacim var simdiden tesekkur ederimm :(

Bnimde basima geldi. Yagiyordu iceride kurutttum. Ceksere sık serdigim icin. Yikadim yumusla koku gitti. Artik aralikli camasir seriyorum.

Evet aralikli serince o kadar kotu koku olmuyor ama hos olmyor bende koydugum yumusaticiya degsin mis gibi koksun istiyorum basimi agritiyor camasirlar kokudan

Son düzenleme:
Benimde evde siyahlar için kullandığım perwoll çok kötü kokuyor. Hep içerde kuruttuğum için olduğunu düşünüyordum deterjandanmış, bence sende farklı bir deterjan dene..

Valla bende zaman zaman evin içinde kurutuyorum hiç koku yaşamadım. Ayrıca evi havalandirdiginiz zaman nem rutubet azalır ama siz havalandirmadikca sorun artar. Pencerelere de yapistirmali fileler var onlardan alın benim evime de sürekli ağaç yaprakları böcek vs vs giriyodu ben de o yapışkan sinekliklerden aldım .

Valla bende zaman zaman evin içinde kurutuyorum hiç koku yaşamadım. Ayrıca evi havalandirdiginiz zaman nem rutubet azalır ama siz havalandirmadikca sorun artar. Pencerelere de yapistirmali fileler var onlardan alın benim evime de sürekli ağaç yaprakları böcek vs vs giriyodu ben de o yapışkan sinekliklerden aldım .
Nerede bulabilirim acaba sinekliklerden aslinda cok iyi olur cok tesekkur ederim fikriniz icin

Peki duvarların kararması rutubet neden olur acaba girişin altında oturuyoruz üstelik bizim binanın yalıtımını dışardan değil içerden yapmışlar yalitmdan kaynaklı olabilir mi bide deterjan ve yumuşatıcı tavsiyeniz var mı çok teşekkür ederim şimdiden çok zahmet verdim kusura bakmayın 😊

Yumuşatıcıyı kac kapak atiyorsun? Yumuşatıcıyı max'a gelene kadar koysan guzel kokar çamaşırların bence.
Deterjan olarak omo ve ariel yumuşatıcı olarak da dalin düs bahçesi tavsiye ederim.

Back
X