Çamaşırımdaki ıslaklık nedir ?

Sezen

O, Artık Anne:))
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
1.268
17
Kızlarr şuan itibari ile 34+2 haftalığım bugün çamaşırımda ıslaklık gördüm günlük ped kullanmama rağmen çamaşırımın bayagı bi yeri ıslanmıştı suyum sızma filanmı yapıyo acaba nedir bu
yani idrarımı kaçırmış olacağımı sanmıyorum suyum gelse bu kadar az gelmez bunuda biliyorum
acaba son haftalarda bu tarz şeyler normalmi bilmiyorum devam ederse doktorumu arıycam ama önce burda paylaşmak istedim

bilmiyorumkii
banyo oldum çamaşırımı değiştim pc başşındayım 1 saati geçkin dahalık bişiy yok
ağrıda yok

sadece vajinde bıçak sapması gibi sancı oluyoı arada 2-3 saniye sürüyo geç,iyo

canım benım bıcak gıbı agrı gırmesı benı tırstırır valla sen bı doktoruna ulasmaya calıssan telefon fılan acsan nolur nolmazz..

canım benim başıma da bugün aynı şey geldi. sabah kalktım içimden bişeyler boşaldı. ardından karnım ağrımaya başladı.
hemen doktora gittik muayene etti suyum gelmemiş normal bunlar dedi emin olmak için bide turnusol testi yaptı bi sorun çıkmadı .
bende sevinmiştim bi an bebişim geliyo diye..

Ayhh lütfen ara bacim, ne olur olmaz sen tedbirini alda, takdir Allah'in!!I
Ne olur bizi haberdar et..

Canim benimde oglumda oyle oldu azar azar geldi suyum...Bence bekleme git hastaneye...Bende o sekilde duzenli agrilari bekledim sabah gittim hastaneye cunki herkes sakir sakir geliyor diye anlatiyordu su meselesini bende hiç oyle olmadi...Bence bekleme ben hata ettim sen etme cok sukur oglumun masallahi var ama dogdugunda cok su yutmus olarak dogdu..Hadi Allah bir avazda kurtarsin insallah..

dr.una haber verseydin keşke
bi daha da yazmamışsın ne oldu doğum mu yaptın acaba merak ettik

Amin, Rabbim bi avazda ve hayirli zamanda bebisini Dünya'ya getirmeyi nasip eylesin insAllah...

bilmiyorumkii
banyo oldum çamaşırımı değiştim pc başşındayım 1 saati geçkin dahalık bişiy yok
ağrıda yok

sadece vajinde bıçak sapması gibi sancı oluyoı arada 2-3 saniye sürüyo geç,iyo

Ben şimdi merak ettim canım seni yani öyle korkulacak bir durum yoktur inşallah..
asağlıkla alırsın yavrunu inşallah kucağına:Saruboceq::Saruboceq:

kızlarrrrr korkmayın burdayım ve hala oğlum içerde :))))

doktorumu arıcaktım ama bir daha hiç su gelmedi ve sancıda olmadı yani 3 gündür gelen sancı dün biran kesildi

eğer bugün de çamaşırımda ıslaklık görürsem ve sancım olursa doktorumu arıycam
bikereye mahsusmu geldi suyum acaba yoksa bimeden altımamı kaçırdım :))

evet takipteyim dünden beri günlük ped koymuyorum koyu renk çamaşır giyiyorum hani olası ıslaklığı ellerimle anlayamazamda gözlerimde takip edeyim diye şükürki tekrarı olmadı

geçmiş olsun canım rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah.benim de 4,5 aylık inşallah biz de o günleri görcez mi bakalım.o kadar büyücek mi:))

benimde 2 haftadır iç çamaşırımda ıslaklık oluyor akıntımla beraber geliyor 3 gün önce kontrolde doktoruma söyledim ama suyumuzda azalma yokmuş sakıncalı değil dedi bizde ayın 29 bekliyoruz kızımıza kavuşmak için

Aynı akıntı bende de oluyo suyum geldı zannedıyorum ama yok bende de sankı adet olacakmıŞım gıbı karın aĞrısı ve bel aĞrısı oluyordu ama buggÜn yok akıntı gelıo ve kokulu sızdede Ölemı ben 39. Haftamdayım son 8 gÜn:)

X