çamaşır yıkama

Makinamda elde yıkama programı var özellikle eşimin renkli kıyafetlerini o programda yıkıyorum deforme ya da renklerde açılma olmuyor yumuşatıcı gözüne bir çay bardağı sirkeyide her yıkamada ekliyorum mutlaka. Her programı denedim malesef kıyafetleri bozmadan yıkayan program elde yıkama oldu. Beyazlar zaten pamuklu da kotları kotlar programında yıkıyorum

Ben iç alt çamaşırlarını ayrı yıkarım diğer çamaşırlarla yıkamam

100 derece olsa makinada kullanirim ben :)
Biz iki kisiyiz giyilen kiyafet dolaba konmaz hergun o makine calisir o yuzden rahat rahat ayiriyorum cinsleri ama ic camasirlarini ayirmam.

Beyazlari on yikamali 60 ta yikarim arasira 90 da yikarim on yikamasina beyazlatici koyarak.
Siyahlari 40 ta on yikamali perwolle yikarim.
Renklileri bizde genelde ev kiyafeti falan oluyo bunlar 60 ta ister on yikamasiz yikarim.
Nevresimler on yikamasiz 60 ta.
Montlar ki benimki kaz tuyu 60 ta normal yikamada birsey olmuyo.
Yerbezleri banyo paspaslari ayak havlulari 90 da normal yikama camasir suyuyla.

Sephora bizdede disari kiyafetiyle evde gezilmez sokaktan gelenin ilk isi dus ve ev kiyafetidir biz varken rahatimda misafir geldimi cok rahatsiz oluyorum ev kiyafeti veresim geliyo
Bikere burda okumustum casirlari iki uc program degistirerek yikiyodu o senmiydin.

Haznenin uzerinde biraz bozluk kalmasi lazim. 1karis kadar yaziyor ama ben 5parmak birakiyorum.

Herkes hemen hemen aynı şeyleri yazmış bende yazayım.
Renkliler 40, Beyazlar 50 - 60 (90a açamadım daha hiç korkuyorum minnak kalırlarmı diye )
Havluları genelde ayrı yıkarım.

Hergun degistigimizz icin corap ve alt camasiri haftada bir yikiyorum..

Aynen ben de ütülerim herşeyi.. bi de çamaşır makinası rutinimi söyleyeyim; haftada mak nevresim (1 i bizim 1i çocukların), haftada 1 banyo wc paspasları, 2 mak ara renkliler,1 mak beyazlar,1 mak koyu renkler,1 mak sofra bezi ve masa örtüsü,2 ayda bir çocukların kabanları,ayda 2 (biri bizim biri çocukların) makina yatak örtüleri, eşimin kumaş pantolon ve gömlekleri ayrı yıkanır haftada 1, bi de koyu renk de olsalar kazakları ayrı yıkarım,renklilerle karıştırmam.2 ayda bir tülleri yıkarım. Ha bi de kışın yün içlikler var :)) bu kadar çamaşır için balkonlu bi ütü odam var,o olmasa perişandm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…