• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çamaşır yıkama sorunu

Perihosseini

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2019
1.006
1.547
63
Çamaşır yıkamak dert oldu annemin evindeyken ne rahatmisim. Ben kıyafetleri üzerinde yazan değerde yıkıyorum gomleklerde bluzlarda genelde 30 yazıyor. Ama çok soğuk değil mi? Ve çorapları ayrı yıkıyorum neyle birlestirebilirim. nevresim takiminida ayrı yıkıyorum. Kotlar 40 derece . Ya bilmiyorum doğru mu yapıyorum.Biri bana en ince ayrıntısıyla açıklayabilir mi lütfen🥺🥺

Valla ben renklileri hep 60 da yıkıyorum v şu virüs çıktı en yüksel derecede yıkanmalı dediler. Nevresimleri 40 da beyazlar 90 yani ben böyle yıkıyorum ayrıntılı yapan vardr belki 🙃

ben herseyi 40ta yikiyorum coraplari da renklilerle atabilirsin ben bir atiyorum

Bende 2n az 40 derecede yıkardım virüsten sonra 60 der3cede yıkıyorum renklileri yün kazakları 40 derece çoraplarıda ayırmam renklilerle atarım sadece hijyen için iç çamaşırı önce sudan geçirir sonra makinaya atarım beyazlrda 90 derecede

Bende 2n az 40 derecede yıkardım virüsten sonra 60 der3cede yıkıyorum renklileri yün kazakları 40 derece çoraplarıda ayırmam renklilerle atarım sadece hijyen için iç çamaşırı önce sudan geçirir sonra makinaya atarım beyazlrda 90 derecede
beyazlara camasir suyu koyar misiniz?

90 derecede küçülme olmuyor mu ? Korkuma hiç yıkayamadım 90 da 🙂

Bir kapak Domestos koyuyorum evet hafta da 1 anca birikiyor kızımın kıyafetleri var ve beyazlarda renkli çiçekler var solmaması için bu markayı kullanıyorum
on yikama gozune koyuyorsunuz dimi her defasinda degil ama arasira bende koyuyorum

Beyazlar ve nevresimleri 60 derece, renklileri de 40 ta yıkıyorum. Coraplari beyazsa beyazlarla degilse renklilerle atiyorum. Yünlu seyleri ayri atıyorum 40 da yıkıyorum.2 ayda bir falan sadece beyaz olan atlet tisort ve kizimin beyaz zıbınlarını domestosla yıkıyorum iki kez durulama yaptırıyorum koku kalmasin diye.

Çamaşır yıkamak dert oldu annemin evindeyken ne rahatmisim. Ben kıyafetleri üzerinde yazan değerde yıkıyorum gomleklerde bluzlarda genelde 30 yazıyor. Ama çok soğuk değil mi? Ve çorapları ayrı yıkıyorum neyle birlestirebilirim. nevresim takiminida ayrı yıkıyorum. Kotlar 40 derece . Ya bilmiyorum doğru mu yapıyorum.Biri bana en ince ayrıntısıyla açıklayabilir mi lütfen🥺🥺
Beyaz renkli koyu havlu nevresim diye ayırıyorum hepsini 40 da yıkıyorum. Beyazlar için arada bulaşık Mak. Tableti atıyorum.

çok tatlı yazmışsın

beyazlar kesin ön yıkamalı 60-90 derece de

eşyanız çoksa biriktir çorapların hepsini 40 derece yıkayabilirsin

nevresimlerde 30 derece yeter , ben kendi kıyafetlerimi elimde yıkarım bluzler falan kıyafetleride 30 derecede yıkarım

Beyazlar 60 derecede. Ön yıkamalı. Deterjanın üzerine karbonat da atıyorum.
Renkliler 40 derece. Çoraplar da rengine göre diğer çamaşırlarla yıkanıyor.
Nevresimler de 40 derecede.

Back
X