Çamaşır yıkama sorunu

Yeni halılar aşırı tüğ yapıyo ve tek yıkamada gitmiyo zamanla ki süpürgenin haznesinden anlıyosun halıdan çıkan tüğü hani bassan yastık olcak ayy bi kat yıkattım rahatladım ben ve o tüğler ordan oraya uçuyo koltuk altları hiç silinmemiş gibi
Her süpürgede ful doluyo haznesi. Allahtan makinem iyi. Benim koltuk altları vs temiz artık.
Tek sorun kıyafetler

Halıları alır almaz eve seremiyorum ben çünkü bir sürü kişi dokunuyor elliyor yerlere atıyor yani evinize nasıl seriyosunuz yıkatmadan ben anlamıyorum ayrıca hep tüyleri kılı çıkıyor heryere vrrin halı yıkamaya kurtulun
Teşhir ürünü alıyorsanız evet.
Ama günümüzde halılar fabrikadan vakumlu paketlenmiş şekilde getirilir, ilk açan da satın alan kişi olur.
Öyle eskisi gibi değil artık.

Teşhir ürünü alıyorsanız evet.
Ama günümüzde halılar fabrikadan vakumlu paketlenmiş şekilde getirilir, ilk açan da satın alan kişi olur.
Öyle eskisi gibi değil artık.
Teşhir ürünü almadığımı daha önceki yorumlarda söylemiştim ayrıca bi fabrikasyon süreci var beni de bu durum irrite ediyor ama herkesin kendi bileceği iş ben herşeyi yıkarım bu zamana kadarda bi zararını görmedim.

Herkese mrb.
Bu da dert mi be diyen olabilir ama artık delirmek üzereyim.
Beyazları yıkadıgımda siyah tüyler oluyor, siyahları yıkadıgımda beyaz tüyler.
Denemedigim yöntem kalmadı diyebilirim.
Çamaşırları kurutup yerleştirirken hapşurmaktan ölüyorum.
Sanki herşey çok kirli gibi içime sinmiyor...
Halılarım hiç yıkamaya gitmedi. Acaba bu tüylerin sebebi halılar mı?

Makinemde mi sorun var? Ama herşey gayet temiz leke vs yok. Hatta makinemi boş çalıştırrım ara ara gayet temiz içi.
Ee bu tüyler ne peki. Ne zmn kurtulucam. Bembeyaz pürüssüz bi tişörte veya simsiyah bi tişörte hasret kaldık. Renkler de solma vs yok. Sadece tüyler yapışıyor.

Var mı böyle bi sorunla karşılaşan ya da önerisi olan?
Teşekkürker herkese.

Bir senedir aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Halılar yıkamaya gitti geldi, evde toz kaldıracak hiçbir şey yok. Çoraplar, havlular, gömlekler hep ayrı yıkanır. Ama o minik minik tüyler gelip yapışıyorlar ya insanı deli ediyor. Tüy toplayıcı rulolar bitirdim, yine de çare olmadı. Deterjan değiştirdim olmadı. Varsa aklınıza gelen çare iletirseniz çok sevinirim.

Back
X