Çamaşır yıkama sorunu

Tabiki mağazadaki teşhir ürününü almadım bende ama benim kendi kişisel tercihim ne alırsam alıyım fabrikadan dahi gelse yıkarım nevresim de olsa kıyafette olsa halı da olsa huylanırım kıl tüy toz poşet ve ambalaj değmesi beni huylandırır :)
Yeni aldigim haliyi koltugu yikamam gerek yok bence. Kiyafette nevresimde haklisin

Bende sen vardı bu sorun çoraplar ve havlular yapıyo sanırım özellikle havlular hatta psikolojimi bozuyo bu tüyler benimde havluları ayrı yıkıyorum artık azaldı gibi sanki

halıları halı yıkamaya neden vermıyor musun
evet halıdan kaynaklanıyordur buyuk ıhtımal

tekstıl ıplık ıslerınde nasıl pıs bır ortam nasıl tozlu bır ortam oldugunu bılsenız yıkamadan asla kullanmazsınız
herseyı gectım herkesın mıncık mıncık elledıgı sey yanı

Iyide bu halilardada show model olan oluyo birde rulo seklinde paketli olan. Yani gelen gecen dokunmuyo, tabii show model almadiysan
halılar acık uretılıyor ve uretım asamasında ellenıyor dokunuluyor ve ortam halı tozu ıplık tozu ıle dolu bır ortam
burda cok fazla halı fabrıkası var ve esım halı fabrıkasında mudurluk yaptı
emın olun orda durdugumda bıle hapsurmaktan tozdan kasındım eve gıder gıtmez yıkandım gıttıgım zamanlarda
yanı yıkamadan kullanmamanız lazım

Demekki benim gibi düşünenler varmış :KK66:
yıkamadan nasıl kullanılır ben ona sasırdım :) ben eve aldıgım sutu konservelerı sıselerı bıle sılıp sılıp dolaba koyuyorum herkesın elledıgı dokundugu yerlere konuldugu seyler . kıyafet halı nevresım perde koltuk falan bunların eve gelene kadar gelme asaması var yanı uretılıp dokunulmadan paketlenıp eve ışınlanmıyor kı :) ben tıtız ınsanım huylanırım sahsen

yıkamadan nasıl kullanılır ben ona sasırdım :) ben eve aldıgım sutu konservelerı sıselerı bıle sılıp sılıp dolaba koyuyorum herkesın elledıgı dokundugu yerlere konuldugu seyler . kıyafet halı nevresım perde koltuk falan bunların eve gelene kadar gelme asaması var yanı uretılıp dokunulmadan paketlenıp eve ışınlanmıyor kı :) ben tıtız ınsanım huylanırım sahsen
Ahhhh sen benim ruh arkadaşım olabilirsin fazlası var eksiği yok aynı şeyleri yapıyorum :KK53:

Tabiki mağazadaki teşhir ürününü almadım bende ama benim kendi kişisel tercihim ne alırsam alıyım fabrikadan dahi gelse yıkarım nevresim de olsa kıyafette olsa halı da olsa huylanırım kıl tüy toz poşet ve ambalaj değmesi beni huylandırır :)
Kıyafet nevresim mutfak eşyası vs bende mutlaka önce yıkarım. Aslında uygun olsam halıyıda yıkatırdm belki. Ama halıların ipi önce yıkanıyo snra dokunuyo direk paketleniyo ve gerçekten temizdi içime sindi yani sıkıntı yok.
Herkes farklı herkesin tercihi farklı işte.

Kıyafet nevresim mutfak eşyası vs bende mutlaka önce yıkarım. Aslında uygun olsam halıyıda yıkatırdm belki. Ama halıların ipi önce yıkanıyo snra dokunuyo direk paketleniyo ve gerçekten temizdi içime sindi yani sıkıntı yok.
Herkes farklı herkesin tercihi farklı işte.
Tabiki canım ben kimseyi yargılamıyorum bu konuda herkesin içine nasıl siniyorsa öyle yapar tercih meselesi brn halı kılından çamaşırlarınız öyle olmuştur dedim :)

halılar acık uretılıyor ve uretım asamasında ellenıyor dokunuluyor ve ortam halı tozu ıplık tozu ıle dolu bır ortam
burda cok fazla halı fabrıkası var ve esım halı fabrıkasında mudurluk yaptı
emın olun orda durdugumda bıle hapsurmaktan tozdan kasındım eve gıder gıtmez yıkandım gıttıgım zamanlarda
yanı yıkamadan kullanmamanız lazım
Ben kullaniyorum bi supurge o kadar. Pasaklimiyim acaba:)

Ben kullaniyorum bi supurge o kadar. Pasaklimiyim acaba:)
estagfurullah kımısı gozuyle gormedıgı zaman ıcı rahat oluyor ben soyleyeyım de nasıl bır ortam oldugunu yıne sız bılırsınız herkes evınde nasıl rahat edıyorsa oyle :)

Herkese mrb.
Bu da dert mi be diyen olabilir ama artık delirmek üzereyim.
Beyazları yıkadıgımda siyah tüyler oluyor, siyahları yıkadıgımda beyaz tüyler.
Denemedigim yöntem kalmadı diyebilirim.
Çamaşırları kurutup yerleştirirken hapşurmaktan ölüyorum.
Sanki herşey çok kirli gibi içime sinmiyor...
Halılarım hiç yıkamaya gitmedi. Acaba bu tüylerin sebebi halılar mı?

Makinemde mi sorun var? Ama herşey gayet temiz leke vs yok. Hatta makinemi boş çalıştırrım ara ara gayet temiz içi.
Ee bu tüyler ne peki. Ne zmn kurtulucam. Bembeyaz pürüssüz bi tişörte veya simsiyah bi tişörte hasret kaldık. Renkler de solma vs yok. Sadece tüyler yapışıyor.

Var mı böyle bi sorunla karşılaşan ya da önerisi olan?
Teşekkürker herkese.
Kıyafetlerinizi halıyla temas ettirmeyin. Mesela siyah kumaş pantolonlara aşırı beyaz tüy yapışır. Bu hep olan bir şey. Bir de tüy toplama rulosu alın. Kedi tüyleri için üretilenlerden. Onlar çok işe yarıyor böyle durumlarda.

Yeni halılar aşırı tüğ yapıyo ve tek yıkamada gitmiyo zamanla ki süpürgenin haznesinden anlıyosun halıdan çıkan tüğü hani bassan yastık olcak ayy bi kat yıkattım rahatladım ben ve o tüğler ordan oraya uçuyo koltuk altları hiç silinmemiş gibi

Kıyafetlerinizi halıyla temas ettirmeyin. Mesela siyah kumaş pantolonlara aşırı beyaz tüy yapışır. Bu hep olan bir şey. Bir de tüy toplama rulosu alın. Kedi tüyleri için üretilenlerden. Onlar çok işe yarıyor böyle durumlarda.
Tüy toplama rulosu alayımda bari en azından evden çıkmadan kullansam kardır. Halıyla direk temas ettirmesemde dolaylı oluyo. Hatta çoraplı ayrı mı yıkasam onlar direk temas ettigi için

Back
X