- 6 Eylül 2015
- 1.374
- 1.443
- 133
- Konu Sahibi Kaybolmuscennet
-
O zaman yikamadan once kiyafet kil tuy temizleme rolu oluyo onlarla temizleyin. Ama diyosunki beyazlardada siyah tuy oluyo? O zamanda siyah haliya mi oturmus oluyosunuz?Mesela siyah bi eşofmanla halıya oturunca üstü çok tüy oluyor. Halıyla ilgisi bu.
Nasıl anlatsam. Hani tüycükler gri gibi. Siyahtada beyazda da görünüyorO zaman yikamadan once kiyafet kil tuy temizleme rolu oluyo onlarla temizleyin. Ama diyosunki beyazlardada siyah tuy oluyo? O zamanda siyah haliya mi oturmus oluyosunuz?
Sağol cnm bi incelym ozmn sen çözdün mü sorunuBenim actigim ayni konu var , guzel oneriler gelmisti bi bakin isterseniz
Halılar direk üretimden teslim geldi. Öyle mağazadan değil. Öyle bile olsa yıkatmazdım çnkü çok zor ve sıkıntılı süreçte dizdim evimi. Başka şehirdeydim ilgilenecek zmnım yoktu. snradanda yollamadım nednseHalıları alır almaz eve seremiyorum ben çünkü bir sürü kişi dokunuyor elliyor yerlere atıyor yani evinize nasıl seriyosunuz yıkatmadan ben anlamıyorum ayrıca hep tüyleri kılı çıkıyor heryere vrrin halı yıkamaya kurtulun
Hali cok tuy toz toplar ne zamandir kullaniyorsunuz kirlenmis olabilir yikamaya verin yada silin belkide ondan kaynaklidir.Sağol cnm bi incelym ozmn sen çözdün mü sorunu
Evet bunu bi yakınımda önerdi. Kurutma makinesini en kısa zmnda alıcam inşl. Çnkü öksürmektn mahvoldm. Bilmedigm bi şehirdym güvenip yıkamaya veremedim ilk başta. Şimdide herkes diyo leke yok bişy yok boşa yıpratma halılarını diyo bilmyrm valla ofkurutma makinesi o kucuk tuycukleri topluyor,
halisiz hayat da bir secenek,
su an halim yok. kisi gecirebilirsek bakalim bir daha hali almayi dusunmuyorum.
bizde de cocuklar cok oksuruyor maalesef.
Biliyorum benimkilerde üretimden geldi ama içime sinmiyor bende baika şehre geldim internetten baktım öylesine birine verdim iyi çıktı allahtan yani ilk yıkandı geldi hala halı kılı vardı süpürgeyle çektire çektire bitirdim kılını ilk başta benimde üstüm başım halı kılı oluyordu ister istemezHalılar direk üretimden teslim geldi. Öyle mağazadan değil. Öyle bile olsa yıkatmazdım çnkü çok zor ve sıkıntılı süreçte dizdim evimi. Başka şehirdeydim ilgilenecek zmnım yoktu. snradanda yollamadım nednse
Halıları sık sık siliyorum. Hiç yıkamaya vermedim. Gelen giden yok çocuk yok öyle kirlenecek durumda değil. .. sık süpürüyorum sık siliyorum. Ama galiba artık yıkamaya vermeliyim. Sanıyorum ki bütün kıyafetleri atmadıgm sürece bu tüyler gitmiycekHali cok tuy toz toplar ne zamandir kullaniyorsunuz kirlenmis olabilir yikamaya verin yada silin belkide ondan kaynaklidir.
Kac derecede yikiyorsunuz birde.Kac saat yikiyorsunuz.
Evet bunu bi yakınımda önerdi. Kurutma makinesini en kısa zmnda alıcam inşl. Çnkü öksürmektn mahvoldm. Bilmedigm bi şehirdym güvenip yıkamaya veremedim ilk başta. Şimdide herkes diyo leke yok bişy yok boşa yıpratma halılarını diyo bilmyrm valla of
Halısız oturamayız ya. Bence soğuk olur. En azından kışın olmalı
Kapi pencere acik oluyor caddenin tozu bile gelse kirleniyor.Uzun program mi kullaniyorsunuz peki.yoksa kisami.Halıları sık sık siliyorum. Hiç yıkamaya vermedim. Gelen giden yok çocuk yok öyle kirlenecek durumda değil. .. sık süpürüyorum sık siliyorum. Ama galiba artık yıkamaya vermeliyim. Sanıyorum ki bütün kıyafetleri atmadıgm sürece bu tüyler gitmiycek
Bütün evlilik hazırlıgımı baştan anlattırma ayol bana şimdi :)Biliyorum benimkilerde üretimden geldi ama içime sinmiyor bende baika şehre geldim internetten baktım öylesine birine verdim iyi çıktı allahtan yani ilk yıkandı geldi hala halı kılı vardı süpürgeyle çektire çektire bitirdim kılını ilk başta benimde üstüm başım halı kılı oluyordu ister istemez
Coraplarla attiginizda kiyafetlerde tuyler oluyomus bende de vardi bu durumHerkese mrb.
Bu da dert mi be diyen olabilir ama artık delirmek üzereyim.
Beyazları yıkadıgımda siyah tüyler oluyor, siyahları yıkadıgımda beyaz tüyler.
Denemedigim yöntem kalmadı diyebilirim.
Çamaşırları kurutup yerleştirirken hapşurmaktan ölüyorum.
Sanki herşey çok kirli gibi içime sinmiyor...
Halılarım hiç yıkamaya gitmedi. Acaba bu tüylerin sebebi halılar mı?
Makinemde mi sorun var? Ama herşey gayet temiz leke vs yok. Hatta makinemi boş çalıştırrım ara ara gayet temiz içi.
Ee bu tüyler ne peki. Ne zmn kurtulucam. Bembeyaz pürüssüz bi tişörte veya simsiyah bi tişörte hasret kaldık. Renkler de solma vs yok. Sadece tüyler yapışıyor.
Var mı böyle bi sorunla karşılaşan ya da önerisi olan?
Teşekkürker herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?