valla bn boca ettim azcık kopurdukarbonatı da yapayım ama şirkette yoktur ki karbonat !! yaw bu çamaşır suyu valla bulandırdı beni ya nasıl kabardı var ya...bardaktan taşacaktı acaba benmi çok döktüm elimin ayarı yoktur çamşır suyu hususunda da sırnaşık şey
dün bende yaptım aynı böyle olduVideo da izlemiştim bardaktan taşarcasına köpürmüştü hamile olan da
Homemade Pregnancy test mixing urine with bleach
videoyu izleyin :)
dün bende yaptım aynı böyle oldu
bardaktan taştı köpük inşallah hamileyimdir :)
yarın sabah yapayım canım yazarım sana sonucu :)Benimde baya köpurdü rengide açıldı eşime de uyguladim ama onunda köpurdu fakat idraririn rengi koyu kaldi onun dun bide bi bardaga idrarinizi yapin bekleyin tortular dibe cokuyorsa gebesin cokmuyorsa degilsin diyordu simdi onu da yaptim tortular dibe çöktü sende yapsana bi cokecek mi
Bekliyorummmyarın sabah yapayım canım yazarım sana sonucu :)
Bende yaptim o teste göre gebeyim ama eczaneden aldigim tedte göre değilimVala kizlar ben gebe degilim camasir suyu ile olani denedim ama kopurmedi sadece denemek icin yaptim bence suphelenenler denesin derim ☑
sağol canım ya valla kaptırdık ama ayaklarım yerde daha.önceden alışkınım ben olmamasına mafoldumben
Bendede durum aynı köpürüyor ama sonuc yok ins bu ay sonuc olumlu olur bende bu testi tescillerimBende yaptim o teste göre gebeyim ama eczaneden aldigim tedte göre değilim
Bendede durum aynı köpürüyor ama sonuc yok ins bu ay sonuc olumlu olur bende bu testi tescillerim
Bendede durum aynı köpürüyor ama sonuc yok ins bu ay sonuc olumlu olur bende bu testi tescillerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?