- 22 Eylül 2022
- 5.642
- 15.943
Senin kocanın evi yok ki beni çıldırtmak mı istiyorsun..Sen eczacı değilsin sen eczacı değilsinnnn
Denilir ve ayrıca eczacı eczanede bulunamadığı zaman yardımcı eczacı olarak müşteriye gerekli yardımı sunuyorsunuzEczacıyım denebiliyor mu peki eczane yardımcısı olunca. Bunu da bilmiyorum da çünkü.
İyi de canım benim sen eczacıyım dedin eczane yardımcısıyım demedin kiŞimdi sen benden 5 yaş büyüksün diye saygı istiyorsun fakat artık bu devirde haklı bildiğini savunmak yaş ile ilgili değil bak ne kadar cahil bir düşüncen var ve biz ancak bu kadarını gördük ayrıca eczane yardımcısı olmak için lise mezunu yeterli üniversite onaylı özel kurslarda sınavlarını başarı ile geçtikten sonra sertifika alıyorsun ve eczanelerde eczane yardımcisi olarak calisaviliyorsun bak bir bilgi daha öğrendin
İnsanlar neden eczacılık fakültesi bitiriyor sertifika alanlar gelip bende eczacı sayılırım desin diye mi??Denilir ve ayrıca eczacı eczanede bulunamadığı zaman yardımcı eczacı olarak müşteriye gerekli yardımı sunuyorsunuz
Sağolasın yaKızlar ben bayağı merak ettim eczacılık okuyan arkadaşıma yazdım ne nedir diye. Cevap verince bizzat konu sahibine ileteceğim hepimiz kurtulmuş olacağız bu durumdan
Hcg testinin idrarda bulamadığı hcg’yi, çamaşır suyu buldu diyorsunuz yani.Kızlar 2 gün önce kaset testi yaptım çok hafif gölge gibi çıktı ikinci çizgi bu günde test bulamadım eczanede meraktan catlıycam, evde eski yöntemi denedim 3 kaşık çamaşır suyu üstüne idrarı döktüm hemen köprüdü kopurmesi gebelik var demekmiş kızlar bilen varmı
Bizi kandırmış arkadaş...Sağolasın ya
Mantıken saçma zaten öyle olsa ne gerek var fakültede kafa patlatmaya öyle değil mi?Bizi kandırmış arkadaş...
Ya tabiki, fakülte için aylarca belki yıllarca çalışıyorsun. Üstüne fakültede vize final bütünleme çalışıyosun hepsini geçersen ortalamaya bağlı mezun oluyosun harcadığın milyarlar cabası. Ben 2020 mezunuyum o dönemlerin parası ise 60 70 binden çok daha fazlasını harcadım üni dönemi. Gelmiş 100 liraya alınan belge ile bir tutuyorlar şunu. Ayar oluyorumMantıken saçma zaten öyle olsa ne gerek var fakültede kafa patlatmaya öyle değil mi?
Maalesef ülkemizde özellikle şu son zamanlarda okumak çabalamak çoğunluk için çokta şey değil… gerçekten eğitime saygı önemli.Ya tabiki, fakülte için aylarca belki yıllarca çalışıyorsun. Üstüne fakültede vize final bütünleme çalışıyosun hepsini geçersen ortalamaya bağlı mezun oluyosun harcadığın milyarlar cabası. Ben 2020 mezunuyum o dönemlerin parası ise 60 70 binden çok daha fazlasını harcadım üni dönemi. Gelmiş 100 liraya alınan belge ile bir tutuyorlar şunu. Ayar oluyorum
Okumak dönemimizin çaresi değilMaalesef ülkemizde özellikle şu son zamanlarda okumak çabalamak çoğunluk için çokta şey değil… gerçekten eğitime saygı önemli.