Çamaşır makinesine atılır mı ?

Pirayeeeee

..
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
1.297
3.424
358
Kızlar bu ayakkabı makineye atılır mı nasıl temizlenir spor salonuna başlıycam bi iki güne de baya kirlendi ?

Eklentiler

• IMG_7924.webp
    IMG_7924.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 258
bu tarz spor ayakkabıları ben çamaşır makinesinde yıkıyorum.
eski bir fermuarlı yastık kılıfının içinde yıkayın daha iyi olur.

Valla ben arıyorum nike ları ,sıvı deterjan ve 30 derecede pırıl pırıl oluyor,normal deterjanda olur

Valla ben her spor ayakabıyı atıyorum hiç bişey olmuyo kocamın colombiaları da dahil ;))

Teşekkür ediyorum hanımlar atıyorum şimdi Nike in sitesinde makine tavsiye edilmiyordu ondan sordum :KK200:

atılır. ben eşimin,kızımın ve benim spor ayakkabılarımızı hep makinede yıkıyorum. Kılıf içine de koymuyorum ama tertemiz zarar görmeden çıkıyo

Makinaya atarsanız kenarları açılır. Tecrübeyle sabit.

Lostra salonları var hemen hemen her yerde. Orda 15-25 TL arası temizletebilirsiniz.

Ben çıkardığım zaman içerisine kağıt dolduruyorum. Kuruyana kadar ićinde duruyor. Eğri bügrü olmasın diye

Benim spor ayakkabı maf oldu valla...rengi soldu.

Annem yer bezleri falanla atman lazımdı demişti...Belki sadece ayakkabıları attığım için :S

Sıktırma yapmıycam bende sadece spor ayakkabıyı attım kısa programa ..
Bakalım artık kızlar çıkınca görücez bişey olmaz diyenler çoğunluktaydı attım gitti :)

Bişey olursa ayakkabıya bişey olmaz diyenler usulca onar lira bırakıp çıksınlar topikten:KK53:

Bir arkadaşın dediği gibi fermuarlı birşeyin için koyun derim. Hiçbir şey olmuyor. Hatta ben direk atarım, 2 ayda bir hemde, hiçbir şey olmadı şu ana kadar. Öyle ucuza aldığım yazlık bez ayakkabılara bile birşey olmadı. Ama kısa ve soğuk su ile yıkamaya atın derim.

Back
X