Çamaşır makinesi ve kedi tüyü yardım edin

minesin

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2023
701
323
23
Arkadaşlar evde kedim var çamaşırlarımı bantla temizleyip makineye atmama rağmen makineden tüy içinde çıkıyor. Makineyi boş çalıştır sirke dök dediler naptıysam makineyi kedi tüyünden arındıramıyorum temiz çamaşırlarım bile yıkanıp tüy içinde çıkıyor nasıl düzelir bu lütfen fikir verin

malesef ben de düzeltemeyip kurutma makinesi aldım şu anda o kadar rahatım ki çok tavsiye ederim

Ben de kurutma makinesini siddetle tavsiye ederim. Sirf 2 kedim var diye aldim 5 sene once. O olmasa kilsiz kiyafet giyemeyiz. Ekstra olarak senede sadece bir kere Kıştan cikarken evde kendim tiras ediyorum. Cunku benim kedilerim asiri tuy dokuyor. Kisa tuylu olmalarina ragmen tuyleri cok yogun.

Makinayi bos calistirdiktan sonra tamburunu, camini, kenardaki lastiklerini vs bezle silmeyi
Bir de alttaki filtreyi temizlemenizi oneririm.

Hic denemedim ama bir yerde okumustum makinayi bos calistirdikran sonra kapagi acik birakip tamburu iyice kurutup sonra elektrik supurgesi ile icini supurenler varmis.

Tuy kil toplayici toplar oluyor makine icin.
Amazonda temuda cogu yerde var. Onlari denedinmi

Kurutmanın temizliğini servis yapıyor belki yaparlar arayın sorun sonrada kurutma alın hatta hava temizleyici

Servis çağırın makınanızı temızletin

Kurutma makinası alma imkanınız varsa alın tertemız tek tüy bile kalmadan çıkar

Kedınız yaşlı mı yada stres e mi giriyor çok tüy dökmemesi için veterınerden ilaç alın .

Kedılerın kendıne ait bi odası olmalı yoksa stresleri bitmez, tüyde bitmez

Servis çağırın makınanızı temızletin

Kurutma makinası alma imkanınız varsa alın tertemız tek tüy bile kalmadan çıkar

Kedınız yaşlı mı yada stres e mi giriyor çok tüy dökmemesi için veterınerden ilaç alın .

Kedılerın kendıne ait bi odası olmalı yoksa stresleri bitmez, tüyde bitmez
Aslında çok tüy dökmezdi 4 ay önce doğum yaptım sanırım bebeği kıskanıyor son birkaç aydır aşırı tüy dökmeye başladı

Back
X