• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çamaşır makinası önerilerinizi bekliyorum...

• Konu Sahibi Konu Sahibi 83papatya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
BOSCH WAS20761TR LOGIXX 1000 DEVıR ÇAMAŞIR MAKıNESı aldık dün 8 kg lık salı gelecek
eski makinam arçelikti ve evlendiğimizden beri 14 yıldır kullanıyorum arçeliğin en memnun kaldığım ürünü diyebilirim ben de temiz kullandım fakat bir süredir alttan su akıtıyor mecbur kaldık değiştirmeye

profilo çamaşır makinası kullanan varmı aranızda.memnunmusuz......

ben aristonları çok beğeniyorum. hem çok sessiz yıkıyorlar hemde tertemiz...benim makinam bozulsada değiştirsem keşke...

ben ariston aldım.aqualtis 1000 devir 7,5 kilo ve sessiz diye aldım..1 yıl iyi idi ama son 10 aydır felaket ötesi..güya sessiz..çok ses çıkartıyor..servisi çağırıyorum ama bişi yok olabilir diyor.) sinir oldum yaa..makine çalıştığpı anda evden çıkmak istiyorum..ne güzel hiç çalıştığını anlamazdım ben ,şimdide sesten sinirlerim bozuluyor..ne yapcam yaaa..burada da 2 tane servis var..ben merkezdeyim..merkezdeki adam sinir etti beni.ilçedekini çağırsam gelirmi acep

BOSCH WAS20761TR LOGIXX 1000 DEVıR ÇAMAŞIR MAKıNESı aldık dün 8 kg lık salı gelecek
eski makinam arçelikti ve evlendiğimizden beri 14 yıldır kullanıyorum arçeliğin en memnun kaldığım ürünü diyebilirim ben de temiz kullandım fakat bir süredir alttan su akıtıyor mecbur kaldık değiştirmeye

makinamı kullanmaya başladım o kadar güzel ki
en güzel yanı da çamaşırın miktarına,cinsine,kirlilik düzeyine göre yıkama süresini ayarlayabilmeniz süreyi de gösteriyor baştan yani ne kadar süreceğini ve seçeneklerden ayarlamalar yaparak süreyi de değiştirebiliyorsunuz hatta yazın birer kez giyilip ter koktuğu için değiştirdiğimiz tşörtleri falan yıkayabileceğimiz 15 dakikalık program var seçenek bol yani:)
çocuk kilidi var evde gelip de makinanın tuşlarıyla oynayabilecek küçük çocuk varsa kilitleyebiliyorsunuz çevirse dokunsa bile etkilenmiyor yıkama bitince sesli uyarı verebiliyor ayarlarsanız
100 devire kadar seçenekleri var ben genelde 800 deviri kullanıyorum
kısaca çok memnunum hihoyyyt

profilo çamaşır makinası kullanan varmı aranızda.memnunmusuz......

mrb canım bende profilo almak istiyorum.beyaz eşya hakk. yorum yapılan bir site var herkes memnun kalmış bu makineden.üstelik diğer aynı özellikteki markalara göre çok ucuz.bahsettiğim model cm1000ctr.
fakat almadım daha çeyizime alcaam için acelesi yok şimdi.araştırıyorum.
bu makineyi kullanan varsa deneyimlerini yazarsa çok sevinirim.:ecrin_bebek:

kızlar bende uzun araştırmalardan sonra bosch aldım henüz kullanmadım ama umarım güzeldir...

Back