8
83papatya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi 83papatya
-
Güle güle kullan arkadaşım,tavsiyeni dikkate alarak eşimle int.den araştırdık,gerçekten mükemmel...Sanki bütün modellerin özellikleri aynı gibi,biz w1712 yi beğendik,satıcısındanda bilgi alacağız.Seninki hangi model veya bana önemle tavsiye edebileceğin bir model varmı??a.s.ben miele kullaniyorum cok emnmunum tafsiye ederim
ayni markanin bulasik makinasida süperrrrrrr
İstersen miele i bir araştır,ben beğendim yorumlar hep olumlu,İnşallah memnun kalacağımız makinalar alabiliriz:)hihoyyytkaydirigubbakcemile5Benim makinamda emekli olmuş, yenisini alacağım eve gelen servisçiye sordum.
Kimseye söyleme benim söylediğimi abla sen Beko veya bosh al dedi. Bende yok canım hiç kimseye söylemem aramızda kalır dedim. Benim eski makinam AEG lavamattı ve harika bir makinaydı rahmetli. Bende bu 2 markayı araştırıyorum. Bakalım başka arkadaşlarda fikirlerini yazsınlar çoğunluk ne çıkarsa o marka alalım.
İstersen miele i bir araştır,ben beğendim yorumlar hep olumlu,İnşallah memnun kalacağımız makinalar alabiliriz:)hihoyyytkaydirigubbakcemile5
kesinlikle siemens diyorum
çamaşırlar tertemiz bembeyaz
Arkadaşlar program açısındanda hangisi iyi bunların. Ben çok programlı olsun istiyorum. Mesela geçen eşimin yün hırkası bebek hırkası gibi çıktı. Bunları dikkate alan makina olsun istiyorum. Hırkayamı ne oldu. Kaldırdım attim. kötükedihüso Ne yapsam büyümedi :çok üzgünüm:Şimdilerde eşim deli danalar gibi hırkasını arıyor. Nereye bu hırka evin içinde diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?