çamaşır kurutma makinesi

yuruyenokul

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2024
78
41
selam kızlar. Çamaşır kurutma makinesi alacağım ama birkaç marka arasında kaldım. piyasada malum fiyatlar uçuk. en uygunu ve performans olarak altus düşünüyorum o da olmazsa profilo. Siz memnun musunuz ? doğru programda ve doğru kıyafetler atıldığında olumsuz bir şey olacağını sanmıyorum.Önerileriniz neler kızzlar.

selam kızlar. Çamaşır kurutma makinesi alacağım ama birkaç marka arasında kaldım. piyasada malum fiyatlar uçuk. en uygunu ve performans olarak altus düşünüyorum o da olmazsa profilo. Siz memnun musunuz ? doğru programda ve doğru kıyafetler atıldığında olumsuz bir şey olacağını sanmıyorum.Önerileriniz neler kızzlar.
Al hiç düşünme, neden almadım daha önce dersin

Ben arçelik kullanıyorum senelerdir, diğer markalar için bir fikrim yok ama mantık aşağı yukarı aynıdır diye düşünüyorum.

Al hiç düşünme, neden almadım daha önce dersin

Ben arçelik kullanıyorum senelerdir, diğer markalar için bir fikrim yok ama mantık aşağı yukarı aynıdır diye düşünüyorum.
çekme falan yapıyor mu abartıldığı kadar :) ben onların yanlış programda ve yanlış kıyafetler attığına inanıyorum. bir de ısı pompalı mı kullanıyorsunuz

çekme falan yapıyor mu abartıldığı kadar :) ben onların yanlış programda ve yanlış kıyafetler attığına inanıyorum. bir de ısı pompalı mı kullanıyorsunuz
Yanlış kıyafet atarsan evet yapar
Gidip ipek gömlek kurutursan yıkarsan çeker yani
Çok uzun senelerdir var, 40 kere giyeceksen 35 kere giyersin ama ütü çamaşır serme derdini minimuma indirdiği için değer.
Isı pompalı diye hatırlıyorum zaten çok öyle aman aman çeşit yok aslında mantık aynı
Çamaşır makinesinin kapasitesinden büyük al ama ona dikkat et
Atıyorum 8 kilo yıkıyorsa makinen kurutmayı 10 al.
Programlarına bak işine yarayacak bir şey al.

Kurutma makinesi tam bir kolaylık. Kıyafetlerde asla çekme yaşamadım ben. Asma toplama derdinden kurtuldum en azından.

Yanlış kıyafet atarsan evet yapar
Gidip ipek gömlek kurutursan yakarsan çeker yani
Çok uzun senelerdir var, 40 kere giyeceksen 35 kere giyersin ama ütü çamaşır serme derdini minimuma indirdiği için değer.
Isı pompalı diye hatırlıyorum zaten çok öyle aman aman çeşit yok aslında mantık aynı
Çamaşır makinesinin kapasitesinden büyük al ama ona dikkat et
Atıyorum 8 kilo yıkıyorsa makinen kurutmayı 10 al.
Programlarına bak işine yarayacak bir şey al.
anladım çok teşekkür ederim sağ ol

Babamın toz alerjisi sebebiyle 3 4 sene önce anneme almıştık. Böyle bir şey olamaz. Evin tozunu azaltıyor, küçük evlerde kıyafet kurutmaliğı kadar yer kaplamıyor, 2 3 saatte koca makine çamaşır kurutuyor. İmkanınız varsa kesinlikle alın ayrıca beyaz eşya şans meselesi pek tavsiyeye göre almayı mantıklı bulmuyorum ben size iyi hoş gelen bi şey karşı tarafa iyi gelmeyebilir ve kullanıma göre değişir. Annem beko kullanıyor çok memnun kiyafetlerimizde küçültme vs yapmadı ama bazı kumaşlar kendiliğinden çekme yapabilir veya çok kırışacak keten ve pamuk karışımlı kumaşlara sahip kıyafetleri atmıyoruz.

Arçelik aldım. İyikide almışım.

X