- 13 Eylül 2014
- 1.141
- 1.741
- 333
- Konu Sahibi Papatyaa_35
-
Bazılarını evet. Mesela çoraplar küçülüyor ama giyerken geri eski formuna geliyor. Benim iç çamaşırlarım bi tık küçüldü. Yünlü asla atılmaması gerekiyor küçülüyormuş direkt. Yani öyle aman aman aşırı küçülmeler yaşamadım ben. Kızımın kıyafetlerini atmadım hiç küçülür mü korkusundanMerhaba arkadaşlar,
evim küçük olduğu için çamaşır kurutma makinesi almak istiyorum fakat kafam karıştı. Bazı kullanıcılar çamaşırları küçültüyor vs. yazmış böyle bir durum var mıdır? Kullanan arkadaşlar yardım edersiniz sevinirim birde hangi model önerirsiniz? Teşekkürler.
Evet yünlü kıyafet bende atmam zaten. Yani yine de işe yarar bir şey kurutma makinesi sanırımBazılarını evet. Mesela çoraplar küçülüyor ama giyerken geri eski formuna geliyor. Benim iç çamaşırlarım bi tık küçüldü. Yünlü asla atılmaması gerekiyor küçülüyormuş direkt. Yani öyle aman aman aşırı küçülmeler yaşamadım ben. Kızımın kıyafetlerini atmadım hiç küçülür mü korkusundan
Ben Arçelik in en ucuz modelini almıştım iş görüyor
Teşekkür ederim.Kurutmalı çamaşır makinesi kullanıyorum küçültme vs yaşamadım. Belki çok uzun kullanımlarda deforme ediyor olabilir ama her kıyafeti de her gün kurutmaya atmadığımız için onu da pek sanmıyorum. Eğer kurutma yapılmayacak kıyafetleri atmazsanız bence sorun olmaz.
Benim de kış için aklımda vardı kazaklar polarlar hızlı kurusun diye. Aslında Onlar için kullanmamalı mıyım yani?Bazılarını evet. Mesela çoraplar küçülüyor ama giyerken geri eski formuna geliyor. Benim iç çamaşırlarım bi tık küçüldü. Yünlü asla atılmaması gerekiyor küçülüyormuş direkt. Yani öyle aman aman aşırı küçülmeler yaşamadım ben. Kızımın kıyafetlerini atmadım hiç küçülür mü korkusundan
Ben Arçelik in en ucuz modelini almıştım iş görüyor
Evet küçülüyor yünlülerBenim de kış için aklımda vardı kazaklar polarlar hızlı kurusun diye. Aslında Onlar için kullanmamalı mıyım yani?
Genel de hangi ayarda kurutma yaptınız ?yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum, hiç küçülme, deforme olma durumu yaşamadık
keşke daha önce alsaydık diyoruz :)
Aynen bende en çok kış için istiyorum kurutmak zor oluyorBenim de kış için aklımda vardı kazaklar polarlar hızlı kurusun diye. Aslında Onlar için kullanmamalı mıyım yani?
Onu hassas programda kurutursanız hiçbir şey olmaz.Evet küçülüyor yünlüler
Siz arıyor musunuz yünlü, pamuklu vs çamaşır ? Bende Arçelik almayı düşünüyorum hangi modeli kullanıyorsunuz?Onu hassas programda kurutursanız hiçbir şey olmaz.
Ben evlenirken alınmıştı çok eski model, 8 sene oldu öyle diyeyim.Siz arıyor musunuz yünlü, pamuklu vs çamaşır ? Bende Arçelik almayı düşünüyorum hangi modeli kullanıyorsunuz?
Denedim yine küçüldüOnu hassas programda kurutursanız hiçbir şey olmaz.
Benim yok makina. Ama etrafımda kullanan herkes çok memnun. Tek dertleri elektrik faturasının yüksek gelmesiMerhaba arkadaşlar,
evim küçük olduğu için çamaşır kurutma makinesi almak istiyorum fakat kafam karıştı. Bazı kullanıcılar çamaşırları küçültüyor vs. yazmış böyle bir durum var mıdır? Kullanan arkadaşlar yardım edersiniz sevinirim birde hangi model önerirsiniz? Teşekkürler.
Enteresan.Denedim yine küçüldü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?