Kurutma makinesini gereksiz buluyorum
ablam kullanıyor koku yapıyor çamaşırlarda
büyük parçaları aşırı kırıştırıyormuş
sadece bebeğinin kıyafetlerini kurutuyor şimdi
aldığına pişman...
benim makinamın + özelliği kurutma
bende kışın eşimin kıyafetlerini kurutuyorum mecburiyetten
ama en güzeli asacaksın mis gibi kuruyacak
Ben de çok memnunum,kış ayları için almıştım evde kurutmak zor oluyor,evde nem oluyor diye.Ama bunun yanında çok farklı memnun edecek özellikleride varmış,örneğin çamaşırımı ipe asar kuruyunca toplar mis gibi diye kaldırırdım.Mis gibi değilmiş meğerseaynı çamaşırı yıkandıktan sonra kurutmaya atıyorum filtresini görünce şok oluyorum,hala da öyle..filtre her çamaşırda inanılmaz pamukçuk ,toz,kıl doluyor.Hijyen bakımından da önemle tavsiye ediyorum.
Birde eğer ütü gerektiren çamaşırları sonuna kadar kurutursanız elbette kırışıyor oysa ütü kuruluğu ayarı var,onu seçerseniz kırışık çıkmıyor bir de hadi içinde unuttunuz diyelim,kırışmaması ve koku yapmaması için 2 saat boyunca her 10 dakikada bir çeviriyor çamaşırı..2 saat sonrada mecburen kapatıyor kendini.
çalışan biriyim çamaşır hafta iki üç makina çıkar bizim evde eskiden çamaşır asmakla kaybettiğim vaktime acıyorum çamaşırlarım kup kuru ve bütün tozdan arınmış olarak çıkıyor iki makinam yan yana çamaşır makinasından alıyorum hooop kurutma makinasına 1 saat sonra yumuşak pırıl pırıl kurumuş çamaşırlarım hazır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?