Çamaşır konusu

Lorentz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2014
2.058
3.442
Arkadaşlar evde iki kişiyiz : eşim ve ben. Ve haftada 6 makine çamaşır yıkıyorum. Artik yıkamaktan asmaktan katlamaktan yerleştirmekten ben biktim eşim de utu yapmaktan bıktı. Bana yol gösterin.

Her gün pijama takimi degistiriyorum. Giydiğim bir kazağı 1 saat bile giysem bir daha giyemiyorum. Günde 4 kere iç çamaşırı degistiriyorum. Öyle ki eğer bir hafta çamaşır yıkamasam temiz iç çamaşırım olmuyor mağdur oluyorum.

Pantalonumu günlük değiştiririm. Sonra evde genelde tayt giyiyorum. Eğer dışarı çıkacak olsam o tayti sepete atıp yeni bir tayt giymek zorunda kalıyorum.
Çorap konusunda da takıntılıyım. Eğer ayakkabının içine girdiyse corabim o kesin kirli sepetine girer. Her gün banyo yapıyorum atletimi de her gün değiştiririm. Bazen kokluyorum kiyafetlerimi ter kokuyorsam bilinçli şekilde degistiriyorum kazagimi falan. Sonra her hafta nevresim takımı koltuk örtüsü yıkıyorum. Onlar zaten bi makine oluyor. Bi de havlu sorunum var. Günlük iki havlu giriyor sepete. Biri eşimin havlusu diğeri benim havlum.

Sizce ben nerde hata yapıyorum ? Normal mi yani 2 kişi için haftalık 6 makine. Bazen çamaşırlarla uğraşacak enerjim olmuyor bi bakmışım bütün gardrobu giymiş kirletmisim. Oturup aglayasim geliyor artik. Hic evim kitap gibi kalmayacak mi benim :KK43:

Bi de işe giderken giydiğim kıyafet , evde giydiğim , komşuya giderken giydiğim hep farklı oluyor. Ben nasıl bir yöntem uygulamalıyım.

Mesela evde tayt giyiyorum ya, onunla markete gidemem. Mecbur çıkarıp eşofman giyiyorum. Sonra o da ayrı dağınıklık yapıyor.

Eşim konusunda bi şikayetim yok. O sadece günde 3 çorap değiştirir. bir tsortu bir kazağı vardır. Bir de pantalonu vardır. onları askıya asar giyeceği zaman giyer gider. Bazen askıdan alıp onları da sepete atiyorum kirli diye. Ama iki gün giyilmez ki bi tişört diyorum. Boyle dağ gibi çamaşırım var şuan. Başında gözü yaşlı bekliyorum.

İc camasirini ben de sık degistiririm, ondan taviz verme bence.

Evde aksamdan aksama giydigin tayti hergun degistirmeyebilirsin. Pijamanin da her gun kirlenecegini pek sanmiyorum. İs kiyafetini degisik giymene de bir sey diyemem, her gun ayni seyler olmaz cunku.

Zaten calisiyormussun, aksamdan aksama kullandigin havluyu da hergun degistirmeye gerek yok. Cok rahatsiz ediyorsa direkt kagit havluya da gecebilirsin.

Allah biliyor, her hafta nevresim yikamiyorum =) zaten tertemiz giriyorsun yataga, bence o da pek kirlenmiyordur ki... Evde cocuk yok, evcil hayvaniniz da yoksa koltuk ortusu de her hafta kirlenmez bence.

Bunun disinda kurutma makinasi yoksa almani tavsiye ederim cunku 6 makina camasiri asmak, kurutmak, kaldirmak :KK53:

İc camasirini ben de sık degistiririm, ondan taviz verme bence.

Evde aksamdan aksama giydigin tayti hergun degistirmeyebilirsin. Pijamanin da her gun kirlenecegini pek sanmiyorum. İs kiyafetini degisik giymene de bir sey diyemem, her gun ayni seyler olmaz cunku.

Bunun disinda kurutma makinasi yoksa almani tavsiye ederim cunku 6 makina camasiri asmak, kurutmak, kaldirmak :KK53:

günde 4 biraz fazla değil mi :/.

valla konu sahibi ben şoktayım. hiç normal gelmediniz bana

Bu kadarı abartı.Erken yaşlanırsınız. Bende çok sık yıkarım ama ergen bir oğlum var günde 2 defa çorap değiştirir ,her çıkardığını kirli sepetine atar.
Titiz bir erkek olsun diye sesimi çıkarmıyorum ama sizin ki biraz fazla geldi.

tamam bi araştırıp almaya karar vereceğim. Ne kadar sürede kurutur ki çamaşırı. Bence de iş yükümü büyük oranda azaltır kurutma makinesi.

değişik programlar var ama asıl çamaşır oranına bağlı, ben işe giderken çalıştırıp bırakırdım, hatta hassas ütü ayarı galan filan var da ben kullanmazdım ona rağmen jilet gibi olması gerekmeyen şeyletin ütüsünden kurtarmıştı.

yani şoyle soyleyeyim, o gun kac kere disari gidersem ben de her eve geldigimde degistiririm, azicik terli-islak olmasi rahatsiz ediyor. Ama evdeysem sabah-aksam degistiriyorum.

aslında şöyle oluyor. Sabah kalkıyorum gece kirlenmiş oluyor işe giderken degistiriyorum. Sonra isten geliyorum orda dışarda tuvalete girdiğim için kirlenmiş oluyor degistiriyorum. Sonra esim gelmeden degistiriyorum temiz olsun nolur nolmaz diye. Bi de gece yatarken degistiriyorum. Bazen spora giderken ve dönüşte degistiriyorum. Günlük pet falan hiç kullanmadım henüz. Kaşıntı yapıyor diye.

eşiniz nasıl günde 3 çorap değiştiriyor ben anlamadım...hadi sabah işe giderken giydi bir.... eve geldi değiştirdi giydi 2. akşam yatarkendemi çorap değiştiriyor çoraplarıylamı yatıyor...

işe giderken, spora giderken ve evde giydiği çorapları farkli oluyor. 3 çorap oluyor boylece.

Arkadaşlar evde iki kişiyiz : eşim ve ben. Ve haftada 6 makine çamaşır yıkıyorum. Artik yıkamaktan asmaktan katlamaktan yerleştirmekten ben biktim eşim de utu yapmaktan bıktı. Bana yol gösterin.

Her gün pijama takimi degistiriyorum. Giydiğim bir kazağı 1 saat bile giysem bir daha giyemiyorum. Günde 4 kere iç çamaşırı degistiriyorum. Öyle ki eğer bir hafta çamaşır yıkamasam temiz iç çamaşırım olmuyor mağdur oluyorum.

Pantalonumu günlük değiştiririm. Sonra evde genelde tayt giyiyorum. Eğer dışarı çıkacak olsam o tayti sepete atıp yeni bir tayt giymek zorunda kalıyorum.
Çorap konusunda da takıntılıyım. Eğer ayakkabının içine girdiyse corabim o kesin kirli sepetine girer. Her gün banyo yapıyorum atletimi de her gün değiştiririm. Bazen kokluyorum kiyafetlerimi ter kokuyorsam bilinçli şekilde degistiriyorum kazagimi falan. Sonra her hafta nevresim takımı koltuk örtüsü yıkıyorum. Onlar zaten bi makine oluyor. Bi de havlu sorunum var. Günlük iki havlu giriyor sepete. Biri eşimin havlusu diğeri benim havlum.

Sizce ben nerde hata yapıyorum ? Normal mi yani 2 kişi için haftalık 6 makine. Bazen çamaşırlarla uğraşacak enerjim olmuyor bi bakmışım bütün gardrobu giymiş kirletmisim. Oturup aglayasim geliyor artik. Hic evim kitap gibi kalmayacak mi benim :KK43:

Bi de işe giderken giydiğim kıyafet , evde giydiğim , komşuya giderken giydiğim hep farklı oluyor. Ben nasıl bir yöntem uygulamalıyım.

Mesela evde tayt giyiyorum ya, onunla markete gidemem. Mecbur çıkarıp eşofman giyiyorum. Sonra o da ayrı dağınıklık yapıyor.

Eşim konusunda bi şikayetim yok. O sadece günde 3 çorap değiştirir. bir tsortu bir kazağı vardır. Bir de pantalonu vardır. onları askıya asar giyeceği zaman giyer gider. Bazen askıdan alıp onları da sepete atiyorum kirli diye. Ama iki gün giyilmez ki bi tişört diyorum. Boyle dağ gibi çamaşırım var şuan. Başında gözü yaşlı bekliyorum.

Bipolar filan mısınız acaba? Genelde bipolar olanlar böyle davranırlar :KK43:
İç çamaşırı o kadar sık değiştirmek yerine günlük ped kullanın,1günde 1 de çamaşır değiştirin.
Normal değil yaptıklarınız :)

tamam bi araştırıp almaya karar vereceğim. Ne kadar sürede kurutur ki çamaşırı. Bence de iş yükümü büyük oranda azaltır kurutma makinesi.
en azindan asip toplamazsin. Direkt dolaba veya utuye kaldirirsin. Nevresimin falan hemen kurumus olur.

Buarada ilk sayfadaki mesajima ekleme yaptim =))

X