- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.758
- 248
- Konu Sahibi pembebogurtlen91
-
programa göre 30 yada 40 derecede . hayır makineyi çok doldurmam hiçKaç derecede yıkıyorsunuz
Makineyi çok mu dolduruyorsunuz
Ne kadar deterjan kullanıyorsunuz?
Ön yıkama yapıyor musunuz?
Ne tür lekeler çıkmıyor?
elde nasıl çıkratacağımElde lekeleri cikarip atcaksnz makinaya.. cok yol denedim bende bu gercek cozum:) heleki cocuklarin yemek lekeleri vs. Deterjanin en kalitelisi makinanin en kalitelisi bise ifade etmio
perwoll renkliler için olanı kullanıyorum. deterjanım ariel . vanish hiç kullanmadım bi bakayımPerwoll sadece yünlü kiyafetler icin. Wolle yün demek. Kazaklarda 30 derecede kullanmak gerek.
Beyazlar icin persil+ vanish kullanin.
Renkliler icin sadece persil yeterli olur
programa göre 30 yada 40 derecede . hayır makineyi çok doldurmam hiç
hiç bir leke çıkmıyor .
en çıkmayan olarak ; bir yastık kılıfına rimelim eyelinerım filan bulaşmıştı ne yaptıysam çıkmadıKaç derecede yıkıyorsunuz
Makineyi çok mu dolduruyorsunuz
Ne kadar deterjan kullanıyorsunuz?
Ön yıkama yapıyor musunuz?
Ne tür lekeler çıkmıyor?
perwoll renkliler için olanı kullanıyorum. deterjanım ariel . vanish hiç kullanmadım bi bakayım
en çıkmayan olarak ; bir yastık kılıfına rimelim eyelinerım filan bulaşmıştı ne yaptıysam çıkmadı
Unutmadan beyzlari 60 derecede yikayin. Renkliler 40. 30 derece resmen soğuk su. Leke zaten cikmaz. Kurumuş lekelerin üzerine vanish sürün ve azcik bekletin. Sorun kalmaz
hadi yaa . dereceyi yükselteyim o zamanBence düşük derecede yıkıyosunuz
Ben koyu renklileri 40 ta
Beyaz ve nevresim gibi şeyleri 60 ta yıkıyorum
Persil sıvı deterjan öneririm
Ya da omo
Perwoll bişey çıkarmıyor sadece kazakları onunla yıkıyorum
hadi yaa . dereceyi yükselteyim o zaman
vanishi de bir deneyeceğim.
hadi yaa hiç düşünmemiştim 30 derecenin az geleceğini30 da çıkmaz diye düşünüyorum
ben kendimi bile duşta 30 derecede yıkayamam üşürüm
At 60 a yoğun bi programa
Çıkar bence
kısa programlar çok etkili değil sanırımBen ariel kullanıyorum makinem iyi bişey değil ama masallah iyi yıkıyor ön yıkama yaparım sürekli vernel yumuşatıcı kullanıyorum 40 derece kullanırım sürekli yıkama 3 saat sürüyor
deterjan ne almalıyım omo mu ?Perwoll sadece kazaklarda iyi. Diğer ürünleri aşırı kötü. Kokusu güzel ama etkisi 0. Ariel iyi ama icinde chlor var. Rengini attiryor ve beyazlar gri oluyor zamanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?