• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çamaşır derdi

pembebogurtlen91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
4.982
4.758
248
merhabalar herkese,

çamaşırlardan çıkmayan lekelerle başım dertte :eek:

iyi bir markanın deterjanını kullanıyorum + perwoll bazen de yumuşatıcı koyuyorum fakat az leke de olsa çok leke de olsa hiç bir şekilde lekeler çıkmıyor.

hangi programda yıkarsam yıkayayım çıkmıyor . neden böyle oluyor bilen var mı ?

çamaşır makinem : Arçelik 9103 YCM A+++ . bu makineyi kullanan var mı ?

Elde lekeleri cikarip atcaksnz makinaya.. cok yol denedim bende bu gercek cozum:) heleki cocuklarin yemek lekeleri vs. Deterjanin en kalitelisi makinanin en kalitelisi bise ifade etmio

Elde lekeleri cikarip atcaksnz makinaya.. cok yol denedim bende bu gercek cozum:) heleki cocuklarin yemek lekeleri vs. Deterjanin en kalitelisi makinanin en kalitelisi bise ifade etmio
elde nasıl çıkratacağım

en çıkmayan olarak ; bir yastık kılıfına rimelim eyelinerım filan bulaşmıştı ne yaptıysam çıkmadı

programa göre 30 yada 40 derecede . hayır makineyi çok doldurmam hiç

hiç bir leke çıkmıyor .

Bence düşük derecede yıkıyosunuz
Ben koyu renklileri 40 ta
Beyaz ve nevresim gibi şeyleri 60 ta yıkıyorum
Persil sıvı deterjan öneririm
Ya da omo

Perwoll bişey çıkarmıyor sadece kazakları onunla yıkıyorum

Ben ariel kullanıyorum makinem iyi bişey değil ama masallah iyi yıkıyor ön yıkama yaparım sürekli vernel yumuşatıcı kullanıyorum 40 derece kullanırım sürekli yıkama 3 saat sürüyor

Önce biraz çitilemek lazım...2 çocuklu, ve en zor lekelerle baş eden biriyim:KK73:

Ayrıca makinede dereceyi artırmak çözüm değil, kıyafetleri yıpratıp küçülmelere daralmalara sebep oluyor...

Unutmadan beyzlari 60 derecede yikayin. Renkliler 40. 30 derece resmen soğuk su. Leke zaten cikmaz. Kurumuş lekelerin üzerine vanish sürün ve azcik bekletin. Sorun kalmaz
Bence düşük derecede yıkıyosunuz
Ben koyu renklileri 40 ta
Beyaz ve nevresim gibi şeyleri 60 ta yıkıyorum
Persil sıvı deterjan öneririm
Ya da omo

Perwoll bişey çıkarmıyor sadece kazakları onunla yıkıyorum
hadi yaa . dereceyi yükselteyim o zaman

vanishi de bir deneyeceğim.

Back