ozgurum canısı yapı marketlerinden buzlu cam efkti veren yapışan çıkartl-malar var
benim arkada itfaiye var bende perdeden sıkıldım yemekden dolyı çok koku oluyordu yıkamak çok zor ve ocağa çok yakınnn
Çok iyi oldu alıp yapıştırdım
çeşit çeşit var bence bi araştır
ozgurum canısı yapı marketlerinden buzlu cam efkti veren yapışan çıkartl-malar var
benim arkada itfaiye var bende perdeden sıkıldım yemekden dolyı çok koku oluyordu yıkamak çok zor ve ocağa çok yakınnn
Çok iyi oldu alıp yapıştırdım
çeşit çeşit var bence bi araştır
komsuna ayıp olmasın hani suratına kapı kapar gibi delikafadulden
Yok canım sanmam.Zaten samimiyetimiz yok.Olsa zaten yapmam.Ama onlqrda rahat eder bende şöyle manzaralı bir yerde yemek yerim diye düşündüm.:jeyyar:
çok güzel cam stckerları var çok hoşlar ben de yapmak istedim ama bana biraz pahalı geldi 70.00 TL civarındalar imkanın varsa yapabilirsin çok güzel duruyor bende çok özeniyorum...
d-c fix marka olanlar çok pahalı 70 tl...ama d-c fixler daha sağlam şeyler için banyo,mutfak, v.s.
sen cam için daha ucuz bişey alırsın ...koçtaşın sitesine gir sol tarafdan dekorasyona tıkla orda bi kaç çeşit sticker var hemde ucuz...
edit: ucuz değilmiş yaw 50 tl civarı
ay çok hoşmuş canısı perdeye gerek yok vallah
aramaya birlikte çıkalım
bende araştırayım bakayım belkim koçtaş ta bulurum
d-c fix marka olanlar çok pahalı 70 tl...ama d-c fixler daha sağlam şeyler için banyo,mutfak, v.s.
sen cam için daha ucuz bişey alırsın ...koçtaşın sitesine gir sol tarafdan dekorasyona tıkla orda bi kaç çeşit sticker var hemde ucuz...
edit: ucuz değilmiş yaw 50 tl civarı
olmadı bulamazsan takvimlerde filan manzara resimleri olurya onları çift taraflı şeffaf bantla cama yapıştırırsın daha ekonomik...