Cama yapışan manzara stickerlar

Freegril

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2007
1.727
23
Kızlar benim mutfağım komşunun mutfağına çok yakın.Böyle olunca da gündüz bile lambalarımız açık.Bende tvlerde gördüğüm birşeyi yapmayı düşündüm.Cama manzara yapıştırayım dedim ama nasıl olacağını bilmiyorum.Fikri olan var mı?

komsuna ayıp olmasın hani suratına kapı kapar gibi delikafadulden

ozgurum canısı yapı marketlerinden buzlu cam efkti veren yapışan çıkartl-malar var
benim arkada itfaiye var bende perdeden sıkıldım yemekden dolyı çok koku oluyordu yıkamak çok zor ve ocağa çok yakınnn
Çok iyi oldu alıp yapıştırdım
çeşit çeşit var bence bi araştır

ozgurum canısı yapı marketlerinden buzlu cam efkti veren yapışan çıkartl-malar var
benim arkada itfaiye var bende perdeden sıkıldım yemekden dolyı çok koku oluyordu yıkamak çok zor ve ocağa çok yakınnn

gözel fikir süprizzzzz

Canım onuda düşündüm ama benimde içim açılsın istiyorum.Dün bir tv programında da vardı.camdan sanki orman görünüyor gibiydi.En iyisi yine yapı marketlere bakmak sanırım.kaydirigubbakcemile5

çok güzel cam stckerları var çok hoşlar ben de yapmak istedim ama bana biraz pahalı geldi 70.00 TL civarındalar imkanın varsa yapabilirsin çok güzel duruyor bende çok özeniyorum...

çok güzel cam stckerları var çok hoşlar ben de yapmak istedim ama bana biraz pahalı geldi 70.00 TL civarındalar imkanın varsa yapabilirsin çok güzel duruyor bende çok özeniyorum...

Sen nerden fiayt almıştın.Nerde satıldığını bulamadım.

d-c fix marka olanlar çok pahalı 70 tl...ama d-c fixler daha sağlam şeyler için banyo,mutfak, v.s.
sen cam için daha ucuz bişey alırsın ...koçtaşın sitesine gir sol tarafdan dekorasyona tıkla orda bi kaç çeşit sticker var hemde ucuz...

edit: ucuz değilmiş yaw 50 tl civarı

Son düzenleme:
d-c fix marka olanlar çok pahalı 70 tl...ama d-c fixler daha sağlam şeyler için banyo,mutfak, v.s.
sen cam için daha ucuz bişey alırsın ...koçtaşın sitesine gir sol tarafdan dekorasyona tıkla orda bi kaç çeşit sticker var hemde ucuz...

:roflol: :roflol: :roflol: hoşsun arkadaşım

Hemen bakıyorum teşekkür ederim canım.a.s.

ay canım onlar cam için uygun değilmiş ya

şu nasıl
imageFinder.aspx

52cm*10 mt. 14 tl

olmadı bulamazsan takvimlerde filan manzara resimleri olurya onları çift taraflı şeffaf bantla cama yapıştırırsın daha ekonomik...

olmadı bulamazsan takvimlerde filan manzara resimleri olurya onları çift taraflı şeffaf bantla cama yapıştırırsın daha ekonomik...

Sağol canım söylediğin yerlerede baktım.Aslında sanırım matbaa tarzı yerlere sormam iyi olacak.Onlarda bayağı fiyat söyler sanırım.araştırmaya devam edeyim bakalım belki denk gelir bulurum.kaydirigubbakcemile5

bişey sorucam camlara bu stickerleri yapıştırınca oda karanlık olmazmı onlar güneşi içeri geçirirler mı ? kafama takıldı :uhm:

X