Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bugün Dove kepeğe karşı etkili şampuan ve çam terebentin aldım. 400 ml.e 40 damla damlattım çalkaladım. Neyse sorum şu şampuanı saımda ne kadar bekletmeliyim ve ayrı bir şampuan daha kullanmalı mıyım ?
Vay anasını ya, bir tek kullanmayan ben kalmışım, he?
Vay anasını ya, bir tek kullanmayan ben kalmışım, he?
yaa daha girmiycem bu forum heee... kızlar ev aktar' a ve kozmetik shop'a döndü resmen. her dakıka yenı bısey okuyorum her bırıne heves edıyorum git o otu all git bu yağı kat bilmem ne marka ürün şuna ıyı gelıyor falanca şey bu derde ıyı dıyerek kendımle ugrasmaktan kafayı yedim valla:) kocama eğlence malzemesi oldum epeydır bu çamterebentini duyuyorum artık almak şart oldu. bir koşu almaya gidiyorum. inşallah banada yarar
Kızlar bu kattığımız şampuanı her yıkamada kullanabilicez mi yoksa haftada 1 yada 2 kere mi?
yaa daha girmiycem bu forum heee... kızlar ev aktar' a ve kozmetik shop'a döndü resmen. her dakıka yenı bısey okuyorum her bırıne heves edıyorum git o otu all git bu yağı kat bilmem ne marka ürün şuna ıyı gelıyor falanca şey bu derde ıyı dıyerek kendımle ugrasmaktan kafayı yedim valla:) kocama eğlence malzemesi oldum epeydır bu çamterebentini duyuyorum artık almak şart oldu. bir koşu almaya gidiyorum. inşallah banada yarar
evet aldım canım. o akşam önce saçıma zeytınyagı+menekseyagı(kötü kokuyu alsın dıye) +bepanten ampul+ bademyağı karısımından olusmus bır maske hazırladım. ortalama 45 dk kadar beklettım. sonra banyoya gırdım camterebentınıde avucumdakı sampuanın ıcıne bı ıkı damla kadar damlattım yıkadım. dunde eşimin kuzenınde aıle toplantısı vardı. gıttıgımde herkes saçlarıma ne yaptıggımı sordu. sanırım yaptıgım maske nemlendırıp canlandırdı. çamterebentınınde faydalarını onumuzdekı gunlerde gorucem muhtemelen:) kokusu bana oyle aman aman öğğğ dedırtcek kadar ıgrenc gelmedi. 3 kere sampuanladım sacımı. banyodan cıkınca hıc koku bıle yoktu. yıkama sırasındada sacım bır sertlestı bır yumusadı. ben her ıhtımale karsı sackremıde kullandım. okudugum kadarıyla terebentını sac uclarından zıyade dıplere uygulamak sacın kuru ve kazık gıbı olmasını bı nebze önlüyor. kısacası ben memnun kaldım yapmaya devam edıcem.
Her yıkamada kullanabilirsin canım :)