Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar çam terebentini kullananlara bi soru?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
burda kötü kokuyo diyen olmuş kullanan bi arkadaşım çok güzel kokuyo falan dedi kafam karıştı CADIARZU bide kaşıntı yaptıgına şaşırdım saçımı döktü diyende olmuş korktum şimdi zaten saçım dökülüyo ya dahada dökülürse

ben kullanıyorum ama koku yapmıyo sadece şampuanında bi koku oluyo ama kuruttuktan sonra saçta kokmuyo. kaşıntı yapıyo evt kepegi digeriyormuş benimkinde öncekinden çok dökülme olmadı.

bu arada bişi degil duru

yagmurxgsx sen ne zamandır kullanıyosun hiç faydasını görmedinmi şampuanın içine tek başınamı karıştırdın badem yağı falanda koydunmu yoksa?

tekbaşına karıştırdım ben bir aydır kullanıyorum bide ben haftada bir bademyağı yılan yagı bepanten sinameki otulu karışım yapıyorum görünüm acısından baya bi değişiklilk oluyo babam bile fark ediyo saçların canlandı diyo ama öle sacımdan küçük kıllar filan çıkmadı zaten hani bir ayda çıkanlarınki nasıl çıkıyo anlamadım

ama bu sefer şampuanımı ikiye bölcem birine badem yagı yılan yagı çam terebentini bide bemix bepanten karıştıracagım digerine bişi katmicam ilkini karışım yaptıgım şampuanla yıkicam ikinciye hiç bişi katmadıgımla bide böle denicem sürekli kaşım hazırlanmıyo hem öle sürekli kullanmış olur böle olunca sürekli yapamıyorum.

peki saçında boya filan varmı benim saçlarım boyadıktan sonra yıprandı ve daha çok dökülmeye başladı çünkü acaba daha zormu etki eder bende alıcam bu hafta sonu çam terebentin şampuanıma karıştırıcam peki sen hangi şampuanı kullanıyosun yagmurxgsx ?

boya ne demek ben ayda bir boyuyorum benimki permadan yıpranmıştı şimdi kendine gelmesi için yapıyorum. ben glıss(schwarzkopf) kullanıyordum ama bu sefer heden sholders alacagım glıss çok iyi ama kepeklenme yaptı heden sholders iyi gelmişti bi arada denemiştim

ayy sen saçlarını yıpratmak için elinden gelen çabayı göstermişsin sanki canım yazık saçlarına normaldir zor kendine gelmesi umarım eski haline döner biran önce.. bende röfle vardı diplerim çıkınca daha sık olsun istedim oryel saçımı yıpratıyo diye bidahakine boyayla yaptırdım yani saçımın hepsi boya değil uzun bi süre dahada yaptırmayı düşünmüyorum zemuszemus

selam kızlar..saçlarım yaklaşık 12 yıldır röfleli ve en fazla 2 ayda bir yaptıryorum.saçım bunca röfleye 2 kez yandı.ilk yanıştan sonra sac aylar sonra yeni yeni kendine gelecekken 2.darbeyide alınca hepten kopmaya başladı.son 2 yıldır denemediğim kapsül şampuan krem serum kalmadı.inanın fiyat gözetmeksizin en kaliteli olanından piyasadaki klasik şampuanlara kadar denedim.yok yok yokkk!!!! bu saç artık kopa kopa beni kel edicektiii kiii,,,, NOVOCRıN MAGıC ŞAMPUAN ve MAGıC MASKE ile tanıştım.. saçlarım daha ilk yıkamada düzelmeye başladı 10 gündür kullanıyorum inanın tarak girmeyen saç ipek gibi oldu sanki sacımı tedavi etti.aynı dertten çare arayan arkadaslar vardır düşüncesi ile siteye üye oldum..eğer henüz araştırma içerisindeyseniz şiddetle tavsiye ederim.sırnaşık şey

hımmm unutmadan kullandığım şampuana çam terebenti karıştırdım.kokusu hoş olmuyor ama etkisinin güçlü olduğuna inanıyorum..saçlarım kendine geldi.tiftik gibiydi uzunlu kısalı artık dökmeden geçtim kopuyordu ya:) şimdi cok cok cok mutluyum.benim yıllardır peşine düştüğüm ve saçımın dilinden anlayan şampuan NOVOCRıN MAGıC miş....

sorma canım ya bide o kadar gür saçlarım vardıki gören peruk der çekerdi şimdi o kadar kötü oldularki ama yavaş yavaş kendine geliyo dedigim gibi kepek problemin yoksa glıss tavsiye ederim ben.
......

bu arada haos şampuanını araştırdım kimyasal işlem yapılmış saçları korur diyo sen nerden ve ne kadar alıyorsun ben perma yaptırmıştım da hala kötü sacım belki bi işe yarar

bende röfle var akma olmadı normal boyayı bilemiyorum röfleden farklı çünkü normal boya..ama ben sanmıyorum ya akıttığını normal yıkarken nasıl renk akıosa aynı şekildedir etkisi artı bi akma oldugunu düşünmüyorum..

canım gidip alabileceğin bir yer yok varsada zaten ben bilmiyorum cünkü cok arastırdım.ben eczaneye sipariş verdim onlar getirdi.net üzerindende kendin sipariş edebilirsin.ben 3 adet sipariş ettim dün.perma röfle boya hepsi sacı yıpratıor ve bu şampuanın yararını gördüm ilk yıkamada bile.denemenizi tavsiye ederim

Saçları sertleştiriyor doğru,
Ama bence en güzeli kokusu, neden sevmiyosunz ki ...
Ev temizliğinde bile çam kokulu alıyorum ben :)
Zevk işte,,,
Ben kullandım bi süre, ama bioblas kullanıyorum şimdi, daha iyi geldi sanki dökülmeye, ama kokousunu sevmiyorum işte bioblasın da ,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…