Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar çam terebentini kullananlara bi soru?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

yagmurxgsx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
32
0
86
Diğer
slm arkadaşlar ben çam terebentini şampuanıma döktüm kullanıyorum bana kullanan bi arkadaşım saçtaki boyayı akıtıyor dedi şuan saçımda boya yok ama benim beyazlarım çok fazla sürekli sacımı boyuyorum.Saçı boyalı olup bu yagı kullanan arkadaşlar sizde akma oldumu?

ben uzun bir süre kullandım çamterebentin. her şampuanıma katıyodum saçlarım da boya vardı kullandığım sürede ama hiç öyle bi sorunum olmadı yani dikkatimi bile çekmedi. dikkatimi çeken ve beni çok mutlu eden şey kafamdaki yeni çıkan ve dik dik duran minik saçlarım dı :)) bir sürü yeni saç çıkmıştı o dönem kafamda. bende ki etkisi böyleydi canım umarım sende de işe yarar...

ben yeni kullanmaya başlayanlardanım arkadaşım boyayı çıkarıyo diyince korktum ben nerdeyse her ay saç boyuyorum çok fazla beyazım var ırsi korkmuştum. cevap için teşekkürler gönül rahalığıyla kullanmaya devam o zaman:)

rica ederim canım ne demek :) kaydirigubbakcemile5
inşallah sende de iyi sonuçlar verir
ama sabretmek çok önemli...

kesinlikle sabretmet lazım ben yeni başladım bakıma 2 hafta oluyo bakalım ilerliyen zamanlarda olumlu sonuc alırım inş.:)

ben de bir donem kullanmistim, boya akitma gibi bir sorunla karsilasmadim :) ama kokusuna cok uzun sure dayanamayarak biraktim, bana yaramadi da hem sanirsam :)

ben geçen sene kullanmıştım dr. arkadaş tavsiyesiyle.Ama bana hiç yaramadı arkadaşlar çok sertleşti ve çok döküldü. Ama yeğenimde aynısını kullandı onda acayip işe yaradı.çok parladı ve çok kolay tarandı saçları hayret ettim .Ama artık ben kullanmıyorum:enbuyukkk:

benim sacım çok anormal dibi yaglı ucları kuru hemde o kadar kuruki kırlıyo ben şampuanıma az döktüm sac dibine döküyorum şampuanı ucları suyun altına tutugum zaman geliyor zaten o yüzden fazla etkikemiyo ben başlayalı bir ay olacak hani diyorlar ya küçük küçük kıllar çıkmaya başladı bende öle bişi yok sadece çok kaşındırıyo:)

ben duşa girmeden 1 saat önce saçlarıma sürüyorum sonra saçlarımı yıkadığım şampuana da katıyorum etksini hemen fark edersiniz
saçlarım dökülüyordu kullandığım zaman dökülmüyor

sadece şampuana koymak yeterli olurmu çünkü erkek arkadaşım deniyecek yurta kalıyo ve biraz üşengeç=) bide şampuanın tüm kutusunamı bosaltıyorsunuz nasıl oluyo???

şampuanın kutusuna boşaltmak yeterli ama hepsini degil 200ml bi şampuansa 25 damla damlatacaksın 750ml şampuansa 75 damla

bide kaç haftada sonuç görülür bunu uyguladıktan sonra sonuç görmezsem bi doktora danısıcam kaç hafta beklemeliyim??
ayrıca açda sertlik yaparmı? off çok soru sordum:bbo:

yıkarken bi koku oluyo canım ama kurutuktan sonra kokmuyo sacın.benim saçlarım fön cekilmiş gibi oluyor hani diyorlarya küçük kıllar filan çıkmıştı bende olmadı şimdilik.1 ay oluyo kullanalı ama öle hemen belli olmaz etkisi işe yarayıp yaramadığını görmek için 2 ay sabretmen gerek ama ilk kullanımda baktın saçların sertleşti kötü oldu kullanma çünkü her saç tipine gitmiyo

bu arada canım soru sormaktan cekinme insan korkuyo zaten azıcık sacımız kalıyo bide diyorsun iyice kötüleşirse aklına takılanı sor tamam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…