- Konu Sahibi Estrella39
-
bnde şampuanıma kattım 3 defa yıkadım ama bi yararını we zararını qöremedm( uzasın istiyodum ama bakalım bikaç kullanımdan sonra sonucu sizinle paylaşırım inş uzar :84::84:
1 ay düzenli olarak kullan bakalım o zaman görürsün sonucunu canı 3-4 yıkamada pek fazla bir şey olmaz:) inşş
walla saçıma yapmadığım kalmadı.. en çok nefret ettğim şey ise saç uçlarımda kırık yok ama düzleştirirken küçük küçük kopması.. bi çare bulamadm buna :84::84::84::84: yardmcı olacakalrı beklerm.. ucu kırık deil ama kopuyo hey Allahm yaa..
tatlım banyodan sonra saçlarının uçlarına jojoba yağı sür..inan çok faydasını görürüsün..eline biraz alıp saç uçlarına yedir..
canm çok saol bi de onu deniyim.. sonuçlar iyi olursa yatar kalkar dua ederm sana :)
canm çok saol bi de onu deniyim.. sonuçlar iyi olursa yatar kalkar dua ederm sana :)
aşık oldu ben bu çamterepenti yağına
her yıkamada bu kadar yumuşaklık mucize gbi ya
kokusuda ferahlık veriyo
banyoda çok hoş kokuyo
aşık oldu ben bu çamterepenti yağına
her yıkamada bu kadar yumuşaklık mucize gbi ya
kokusuda ferahlık veriyo
banyoda çok hoş kokuyo
yalnız ben 400 ml şampuana 1 kapak koydum çok fazla sulandırdı şampuanımı.Ne kaa güzel keşke benim saçlarımı da yumuşak yapsa ama zamanla yapar inşallah.kokusu çookk hoş bizzat alırım terebentini açıp koklarım :)
Canım çam terebentin saça tek başına sürülmüyormuş en azından badem yağıyla karıştırıp sürmelisin.Bunu da araştır istersen bir sonra saç derin zarar görmesin.Evet saçlarında boya olmadığı için kurumamıştır :)) Biraz zaman geçsin o zaman görürsün sonuçlarını heralde :))
sevgili ESTRELLA hiç bir sorun olmuyor parmak uçlarımla saç derime masaj yapıyorum banyoya girmeden yarım saat önce bekliyorum snra yıkanıyorum ztn yine çam terebentli şampuanla kaçıncı yapışım oldu sayamadım bile bir de çok sık yıkanırım ben :)) yani bir şey olmadı ama kimisine zarar verebilir tabiki bu tarz şeyleri ztn kullanmadan önce cilt üzerinde genelde bilek iç kısmı diyorlar 1-2 damla damlatıp alerjik reaksiyonu kontrol etmek lazım her zaman böyle yaparım çok alerjik bir bünyem var çnkü..çok yazdım yahu kısacası bir zararı olmadı bakalım saçlarım bayağı pırıl pırıl artık 2 haftadır bakım yapmıyorum sırf çam terebenti kullanıyorum.. sevgiler..:)
tabi şimdi bir sorun olmadı diye gelecekte olmaz diye bir şey yok çok fazla yaparsam saç derim bence de zarar görür haklısın cnm her banyodan önce değilde haftada 1 yapayım bunu ben daha iyi olur :))
zamanla olur tatlım
ben bir ara denemiştim bunu..
badem yağıyla çam terebentini şampuana katıp kullanmıştım..
pek bir sonuç alamadım açıkçası
Saçına zarar vermediğine sevindim canım umarım ilerleyen zamanlarda da bir zararını görmezsinevet canım az olsun öz olsun dimi ama fazlasına gerek yok haftada 1 iyidir yada 5-6 günde bir yaparsın neyse sen karar verirsin artık kaç günde bir yapacağına Çam terebentinli şampuanla yıkadıktan sonra saç kremi falan sürüyor musun saçlarına canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?