- Konu Sahibi renkahenk
tabi aramiza kabul ederiz. ama sen daha guzel bir dille yazar, noktalama isaretlerini kullanir, imla kurallarına dikat edersen daha cok severiz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnaım demekki herkesste aynı etkiyi yapmıyor çam terebntini.msela ben glıss şampuanını kullanıyorum.şampuanını kokusu baya yoğun olduğu için terebentinin kokusu biraz nötrleştiriyo daha güzel bi koku çıkıyo yani. yada bana mı öyle geliyo acaba sırnaşık şey ama ben banyoya girmeden 2 saat önce badem ve hint yağı karşımını sürüyorum saçlarıma sornada bu şampuanla yıkıyourm.benim saçlarımda sertleşme bi yana ipek gibi bide yağ karşımlarını denesen belki işe yarar:teselli:
tabi aramiza kabul ederiz. ama sen daha guzel bir dille yazar, noktalama isaretlerini kullanir, imla kurallarına dikat edersen daha cok severiz.
gamzecim çam terebentini kepeğe de iyi geliyo uzatmayı bilmeycem ama sen hint yağı kullanıyomuşsun bende kullnaıyorum saçalrım hint yağıyla uzadı onu kullanmaya devam et.ayrıca şampuanın yarısına 2 kaşık koydum dedin şimdilik öyle kullan ben 400 ml 2 kapak koydum bişey olmadı saç derimde yanma falan yok yani sen onu bitir sonrasında benim kullandığım gibi kullanırsın bide öyle denersn umarım işe yarar canım
saol jnm arkadşım saölrım hassas olduğu için az koydum ne olur ne olmaz dıye hint yağı uzatıyorsa eer çok gusel sewındım jnm kullanıyorum bakalım umarım istediğim gbı canlı olurlar vede uzarlar bırde bı sorum daha olacak duzenlı olarak nasıl kullanıyosun hafta kaç seans uyguluyorsn arkadaşm teşekkur ederım tekrar
arkadaşlar 3 aydır kullanan bırı olarak yazıyorum ınanılmaz ıse yarıyor deneyın derım benım saclarım yandı boyadan dolayı ve resmen suan kısacık kestrmeme ragmen ölu oldugu ıcın tiftiktiftik ama duzelmeye başalıdı her gıttıgım kuaför dıo dökulen sacların yerıne saclar cıkıo bıraz sabır ve cabuk uzuyor ne kullanıyorsun dıyorlar cam tem. yagını kullanıyorum entele otu alamk ıcın gıttıgm bı akatta tavsıye ettıler cokda menmunum acıkcası faydasını gordum kullanmanızıı tavsıye ederım cunku entele otunun ılerde zararları meydana cıkıyormuş sac dıplerını derıyı yakıormuş ve sacı ölduruyormuş zamanla. fıyatıda cok makul 3500mlyn sampuanıma karştırıorum 1 kutu sampuana yarım sıse gıbı ama dogal bitki özlu şampuana yada bebek şampunalrına karıştrmanızı önerıyorunm cunku daha az ıslem grmuş en saglıklı sampuanlradır yıne araştırmalarıma dayanarak söluorum kı saclarınızı yumuşak yapan şampuanlardan kacının onlar sac dıplerınıde yumuşattıgı ıcın dokulmeye neden oluyoormuş en saglıklısı dalın gıtmedıgım kuafor guzellık merkezı kalmadı herkesın ortak fıkrı bu karar sızın başarılar:)a.s
gamzecim önemli değil canımcım.ben kış ayında saçlarımı haftada 2 defa yıkarım.yıkamadn 2 saat bazen 3 bile oluyo saçlarıma hint ve badem yağı karışımından masajla sürüyorum diplerine ve uçlarına sonra poşet takıyorum kafama sonrada tülbent biraz ilkel oluyo ama idare et :dance: yani bu bakımı haftada 2defa yapıyorum ben daha 1 ay oldu ama uzadılar saçım fark ediyorum yani :dance:bide sen dene bakaılm naısl olcak :1hug:
kesinlikle yaa
çam terebenti buyuk nimet.
ben ilk başta badem yağıyla beraber saçıma surup bekletmiştim
ama dokulmede hiç bir değişiklik olmadı
bu da işe yaramadı dedim
tam çöpe atıyordum ki şişenin dibinde az çam terebentin kaldığını gordum
şampuana koydum
banyo yaptığımda inanamadım
bir avuç dökülen saçlarım şimdi 10-15 telden ibaret
ve artık saçımla oynadığımda dökulmuyor
uzaması hızlandı
çam terebenti buyuk nimet
tek sorun saçları hızlı yağlandırıyor
arkadaşlar ben iki yıldır kullanıyorum...çam terebendini..ilk zamanlar şişenin yarısını koyuyodum kazık gibi oluyodu..sonra öğrendim bir kapak yetiyomuş..saçlarımda hızlı uzuyo..rahat rahat model değişilkliği yapabiliyorum..kışın başında kestiriyorum yaza bellerime iniyo..geçen sene aralıkta katlı kestirdim çamaşır çizgisinin üztündeydi..mayıs haziran gibi bel kıvrımlarıma gelmişti..bu senede değişlik olsun diye düz kestirdim..yine çamaşır çizgimin üstünde..iki ayda 4cm uzadı..bakalım ne zaman bellerime iner...uzattım lafı kusura bakmayın ama faydasını anlatmakla bitiremem işte...
merhaba arkadaşlar ben saçımı 3 gün içinde 3 kere boyadım çünkü istediğim sonucu elde edememiştim.geçen gün kestirdim ve tekrar boyadım.daha önce boyamam sonucunda kafamda yaralar çıktı.ve şimdi onlardan biraz iz kaldı yani yaralardan acaba ben bu tavsiye ettiğiniz yağları kullansam ne olur.üstelik 2 aylık hamileyim.benim dikkatimi çeken yağlar yılan yağı,çam terebentin,hint yağı,badem yağı yani bunları kullanmak istedim.ama bunlardan nasıl karışım yapacağımı veya bunları nasıl kullanacağımı diyim bilemiyorum ve bahsettiğim konulardada tereddütlerim var.önerileriniz nedir acaba?öptüm sizi...
merhaba çam terebentin fiyatı nedir pahalı bi ürün mü we nasıl kulanılıyo dönerseniz sevinirm teş.ler şimdiden