Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tam da kullanmaya karar vermistim etkili degil mi canimbende kullanıyorum şampuanıma kattım ama hıcbır etkısı gormedım hala saclarım dokuluyor
canim hala kullaniyo musun onerir misinO kadar şampuan yağ kür denedim en etkili sonucu çam terebentin de buldum hem uygulaması kolay hem de maliyeti az ben bim den alıyorum bir kutuyu şampuan şişesine öylece katıyorum şampuan sıvılaşıuor ama olsun hem dökülme azaldı hem de yeni saçlarım çkıyor ekşisözlüktede araştırdım o forumdada bu yağı kullananların çoğu memnun
ben beğenmedim dediğim gibi daha fazla döktü yeni bitkisel sampuan almısdım sampuanda bıtmeden yenı alamıyorum kullanıyorum ama hıc bır faydasını gormedım tersıne daha artıgını dusunuyorum ınce tellı ve yaglı benım saclarımtam da kullanmaya karar vermistim etkili degil mi canim
ne kadar sampuana ne kadar koydun canımBenim saçmi kuruttu şampuan in içine koymuştm daha bitmedi şampuanm ama bitsin koymam bir daha onun yerine şöyle bir kür yapacağım zeytin yağı çam yağı badem hint yağıni fis fis şisede karıştırıp saç diplerne uygulcm bakalım ne olacak haa içine bir de evign ampl koycm bemisk çok koku yo
750ml şampuan a bir kapak koydm canım ama önermiyorm kurutma yapıyor saçtane kadar sampuana ne kadar koydun canım
Bence yağ daha etkilidir, ama sende niye oyle oldu anlamadm ben esansi kullaniyrm benimde saclar yagli normalde her gun yikamam gerekiyo her sabah kalktgmda yag fıçısı gibi uyaniyordm simdi ikinci günü bile gormeye basladim