- 8 Kasım 2013
- 884
- 191
- Konu Sahibi renkahenk
- #1.341
Tammam.bekliyorum :)
2yıl boyunca bimde satilan urunu kullandim, tavsiye ederim ç.t yaginda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tammam.bekliyorum :)
Pazartesi alicam insallah. Ama benim sampuanima su kattim cok yogun diye bi zarari olmaz insallah2yıl boyunca bimde satilan urunu kullandim, tavsiye ederim ç.t yaginda
Pazartesi alicam insallah. Ama benim sampuanima su kattim cok yogun diye bi zarari olmaz insallah
Ben hep sampuanima su katarak kullaniyorum cok yogun oldugu icin. Sivilastigini sonradan onrendim ama su gibi de olmaz heralde bi zarari da olmaz dimi icinde su olmasinin. Trk kusuru daha cok sivilssirsu mu kattiniz
çam terebentin katınca zaten sivilasacak o sampuan
Ben hep sampuanima su katarak kullaniyorum cok yogun oldugu icin. Sivilastigini sonradan onrendim ama su gibi de olmaz heralde bi zarari da olmaz dimi icinde su olmasinin. Trk kusuru daha cok sivilssir
O zaman ct miktaeini azaltirim biraz ssgolun yardimlariniz icin :)açıkçası ekleyeceginiz miktara bagli ama 1 kapak katiyoruz zaten fazladan sivilasabilir
kızlar 60 ml şampuana 4 damla az mı sizce ?
evet şişenin arkasında da bu yazıyor ama herkese yaramıyor malesef bu ölçüler bi sorayım dedim.. herşeyden çabuk sıkılırım zaten ölçüyü de tam tutturamazsam hiç kullanmam heralde :)200mle 20 damla katiliyor en az, hesaplarsın ona gore
yok kuzum ben aksine buyuk sampuana hıc bakmadan 2 kapak katıyordum :))evet şişenin arkasında da bu yazıyor ama herkese yaramıyor malesef bu ölçüler bi sorayım dedim.. herşeyden çabuk sıkılırım zaten ölçüyü de tam tutturamazsam hiç kullanmam heralde :)
tamam canım çok saol :)yok kuzum ben aksine buyuk sampuana hıc bakmadan 2 kapak katıyordum :))