Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Çam Terebentin Yağı kullananlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
su mu kattiniz :KK57:
çam terebentin katınca zaten sivilasacak o sampuan :KK43:
Ben hep sampuanima su katarak kullaniyorum cok yogun oldugu icin. Sivilastigini sonradan onrendim ama su gibi de olmaz heralde bi zarari da olmaz dimi icinde su olmasinin. Trk kusuru daha cok sivilssir

Ben hep sampuanima su katarak kullaniyorum cok yogun oldugu icin. Sivilastigini sonradan onrendim ama su gibi de olmaz heralde bi zarari da olmaz dimi icinde su olmasinin. Trk kusuru daha cok sivilssir

açıkçası ekleyeceginiz miktara bagli ama 1 kapak katiyoruz zaten fazladan sivilasabilir :KK43:

O kadar şampuan yağ kür denedim en etkili sonucu çam terebentin de buldum hem uygulaması kolay hem de maliyeti az ben bim den alıyorum bir kutuyu şampuan şişesine öylece katıyorum şampuan sıvılaşıuor ama olsun hem dökülme azaldı hem de yeni saçlarım çkıyor ekşisözlüktede araştırdım o forumdada bu yağı kullananların çoğu memnun

kızlar 60 ml şampuana 4 damla az mı sizce ?

200mle 20 damla katiliyor en az, hesaplarsın ona gore :KK51:
evet şişenin arkasında da bu yazıyor ama herkese yaramıyor malesef bu ölçüler bi sorayım dedim.. herşeyden çabuk sıkılırım zaten ölçüyü de tam tutturamazsam hiç kullanmam heralde :)

evet şişenin arkasında da bu yazıyor ama herkese yaramıyor malesef bu ölçüler bi sorayım dedim.. herşeyden çabuk sıkılırım zaten ölçüyü de tam tutturamazsam hiç kullanmam heralde :)
yok kuzum ben aksine buyuk sampuana hıc bakmadan 2 kapak katıyordum :))

Kokusu nasıl? Kötü kokuyorsa sizce saç kremi kullansam zararı olur mu?

ben havuç yağınında çok iyi geldiğini duydum . Kullanan var mı kızlar , yardım lütfen.

2Çam yağı ni şampuan a katip da uzamasnda bir sonuç alan var mi acaba?
Bir de ne kadar süre de fark ediyor sarımsak lı şampuan in içine katacağım ben olur mu acaba bitkisel hem de

Merhabalar ben de bim den alıp denemek niyetindeyim. Çam terebentin yağı ilgimi çekti. Şampuan ile kullandıktan sonra saç kremi kullanabilir miyiz acaba.Kremsiz çok kötü oluyor saçlarım.

X